A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча нарада

Дата: 18.04.2017 10:17
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

Після святкових вихідних з метою напрацювати плани на поточний тиждень Чемеровецький селищний голова провів робочу нараду з керівниками виконавчих органів селищної ради. Серед основних організаційних заходів на цей тиждень  - проведення громадських слухань з питань затвердження офіційної символіки Чемеровецької об»єднаної територіальної громади, засідання виконавчого комітету, постійних комісій, що діють при селищній раді та проведення пленарного засідання  шостої позачергової сесії VІІ скликання. 

З цих питань доповіла керуюча справами виконавчого комітету Жанна Народовець. Про необхідність проведення чергової зустрічі з керівниками дитячих дошкільних закладів повідомила начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна. Начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Василь Коваленко доповів про стан закупівлі щебеню,  начальник відділу житлово-комунального господарства Геннадій Голик - про стан передачі лічильників в населених пунктах на баланс КП «Комунсервіс»,  начальник відділу фінансів Оксана Уланівська - про уточнення окремих показників селищного бюджету, а начальник відділу культури та туризму  Світлана Ромах - про підготовку до проведення культурно-масових заходів, запланованих на квітень.

В цілому нарада пройшла продуктивно. Олександр Собань зобов»язав усіх керівників забезпечити максимальний рівень відповідальності   усіх і кожного на довіреній ділянці роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь