A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Пасхальна виставка у Чемеровецькому Будинку школярів

Дата: 14.04.2017 11:54
Кількість переглядів: 581

Вже стало доброю традицією на передодні найсвітліших свят Христового Воскресіння у Чемеровецькому Будинку школярів  проводити виставку-конкурс на Пасхальну тематику. Не відступили від цієї традиції і цього року.

        З 11 по 14 квітня було проведено виставку-конкурс «Великодня композиція», на яку учні готували тематичні композиції, демонструючи свою фантазію, креативність, знання народних звичаїв та традицій, майстерність у виготовленні великодніх писанок, це  і крашанки, і шкрябанки, і мальованки,  і писанки виготовлені в  традиційному стилі та в сучасних техніках: квілінг, орігамі, бісероплетіння, декупаж, зернівки та в інших.

Усі представлені композиції були створені з душею, милували око учнів, дорослих, гостей, чарували своєю майстерністю виконання та естетичною витонченістю. Особливо стимулу для подальшого розвитку свого творчого вміння дітям додав візит на виставку Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня, першого заступника селищного голови Юрія Войтова, керуючої справами виконавчого комітету Жанни Народовець та начальника відділу освіти молоді та спорту селищної ради Ірини Качуріної. Директор будинку школярів - Маргарита Чебанник з особливим натхненням розповідала про кожну із виставлених на показ робіт та про юних умільців.

  Спонсором виставки-конкурсу став народний депутат Верховної ради України Олександр Володимирович Герега, отож усі переможці будуть  нагороджені дипломами та цінними подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь