A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбувся виїзний прийом в селі Біла

Дата: 22.03.2017 12:04
Кількість переглядів: 618

Аналіз ситуації на місцях, вивчення думки громадськості, живе спілкування з людьми безпосередньо на місцях – запорука прийняття вірного управлінського рішення. В практику селищного голови Олександра Собаня з часу функціонування Чемеровецької громади надійно увійшла така форма роботи як  виїзні прийоми громадян. Цього тижня Олександр Володимирович побував з робочим візитом в с. Біла.

Зустрічі з керівником громади люди очікували, тому що впевненні у його сприянні вирішенню важливих питань для їх населеного пункту. Під час прийому жителями населеного пункту піднімалась низка важливих питань життєдіяльності населеного пункту, зокрема реконструкції старих свердловинн для проведення  водогону, облаштування території кладовища, поточний ремонт під’їзних доріг, забезпечення вивозу твердих побутових відходів, встановлення вуличного освітлення.

Очільник громади та виконуючий обов’язки старости в селі Біла обговорили можливі шляхи вирішення болючих питань. На кожне звернення заведена контрольна картка особистого прийому, в необхідних випадках заявникам начальником юридичного відділу Романом Приймаком були надані роз’яснення щодо порядку їх розв’язання у відповідності з чинним законодавством.

В ході прийому ряд питань вдалось вирішити відразу на місці, зокрема узгодили з керівником ТОВ «Оболонь-агро» виділення техніки для вивозу твердих побутових відходів двічі на тиждень, для забезпечення проведення вуличного освітлення погодили з керівником Чемеровецького РЕМу терміни на виготовлення технічних умов. Оглянувши матеріально-технічне забезпечення закладів освіти Олександр Собань пообіцяв виділення коштів для проведення заміни 16 вікон в Більській загальноосвітній школі.

Голова об’єднаної територіальної громади  зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь