A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Олександр Собань провів робочі зустрічі з бухгалтерами та землевпорядниками

Дата: 03.02.2017 15:41
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

Сьогодні в залі засідань Чемеровцької селищної ради відбулось дві наради. Селищний голова Олександр Собань зібрав для діалогу бухгалтерів та землеупорядників сільських рад, які об’єднались.  До  порядку денного нарад  включено питання, обговорення  яких сприятиме належному рівню організації роботи відповідно до компетенції запрошених.

З бухгалтерами вирішувались питання узагальнення інформації фінансового, матеріально-господарського характеру, передачі основних засобів і активів з балансів сільських рад, які наразі в стані ліквідації, на баланс Чемеровецької селищної ради, уточнено перелік постачальників телекомунікаційних послуг. Під завершення наради було доведено завдання забезпечити подання до контролюючих установ та організацій відповідних річних звітів щодо діяльності.

В ході робочої зустрічі із землевпорядниками обговорено стан використання земельних ресурсів, зокрема, проведено аналіз щодо  заключених договорів на оренду земельних ділянок в межах та за межами населених пунктів,  перспективи забезпечення раціонального використання землі для  збільшення надходжень до селищного бюджету від земельного податку, також,  проводено узагальнення звітності щодо структури земельного та водного фонду, протяжності та виду доріг у населених пунктах підвідомчої території.

В ході ділового спілкування з фахівцями сільських рад, що приєднались до Чемеровецької селищної ради, обговорено також питання подальшого їх працевлаштування, проінформовано про структуру, штатну чисельність та вимоги до кандидатів на заповнення вакантних посад бухгалтерів та спеціалістів відділу земельних ресурсів Чемеровецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь