A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

У Чемерівцях відсвяткували День міста

Дата: 29.05.2017 16:11
Кількість переглядів: 1573

Рясний травневий дощ не став на заваді святкуванню 26 травня Дня Чемерівців, яке розпочалось о 13 годині з Центральної площі урочистою ходою до Парку відпочинку. Очільники Чемеровецької громади, влада району та депутати Хмельницької обласної ради поклали квіти до пам’ятників Небесній сотні, Тарасу Шевченку, загиблим воїнам Другої світової та воїнам - інтернаціоналістам.

Гарного настрою та приємних вражень додали учасникам дійства заходи, присвячені відкриттю фонтану біля гуртожитку Чемеровецького медичного коледжу, який розмістили поруч зеленої зони, оформленої за сучасним ландшафтним дизайном, та який став справжньою окрасою центру селища. Програма святкування продовжувалась у Парку відпочинку, учасників урочистої ходи зустріли в парку залпи справжніх козацьких гармат. Не залишив нікого байдужим  виступ оркестру Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Далі, відповідно до програми заходів  на  літній сцені у парку розпочалась офіційна частина заходу  привітанням керівників, делегацій, запрошених та нагородження номінантів, переможців конкурсу.

Сюрпризом для меценатів, які сприяли  підготовці святкування, стало їх відзначення нагородами та подарунками. Прикрасили офіційну частину виступи учасників художньої самодіяльності Чемеровецького центру культури, дозвілля та мистецтв.

До відзначення Дня міста вже установились певні традиції, серед основних – це приготування святкового торту. Цьогоріч  він був рекордної величини – 50 кілограмів, з логотипом «Я люблю Чемерівці». Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та майстриня-кондитер Оксана Бистраківська урочисто відкрили  частування святковим тортом.

Паралельно до програми на сцені працювали концертні майданчики, де виступали  народні аматорські фольклорно-етнографічні колективи «Берегиня» с.Біла та  «Джерело» с.Демківці, під гаслом «Ігри патріотів» працював спортивний майданчик, а також було організовано  шоу «Світ казкових захоплень» для наймолодших учасників дійства, які проводили дитячі аніматори. На площі біля ресторану «Промінь»  стантрайдери організували потужне байк-шоу.

Фієрії святу додав виступ народного аматорського театру пісні «Бабине літо» («Лісапетний батальйон»), якому не завадив навіть проливний дощ. Відкриттям для чемерівчан став репертуар бандуристки Марини Круть з міста Хмельницький та Василя Мельниковича (Гуцул Хуліган).

Молодіжну розважальну програму продовжив гурт « Bugs&Bunny» з міста Тернопіль, Фаєр-шоу за участю театру вогню «Майстри ілюзіону».

Завершенням святкового дня була  дискотека за участю Dj резидентів кращих клубів міста Хмельницького - DjKiriloff, DjArtemStyle, DjDannyWhite та PjShow.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь