A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З метою забезпечення сталого розвитку територіальних громад

Дата: 15.08.2017 16:11
Кількість переглядів: 854

Громадська організація «Агенція сталого розвитку АСТАР» ініціювала в рамках Хмельницької області проект «17 цілей сталого розвитку», який надає можливість жителям області втілити свої малі проекти, без яких сталий і довготривалий розвиток жодної з громад просто неможливий. Цьогорічний бюджет конкурсу – 17 тис грн. АСТАР відбере 17 мікропроектів-переможців, бюджетом 1 тис грн кожен, і безповоротно надасть ці кошти переможцям. 

Прийом заявок відбуватиметься до 10 вересня 2017 р. включно. Підсумки програми будуть підбиті 17 вересня 2017 р. Профінансовані проекти мусять бути реалізованими до 17 жовтня 2017 р.

В планах «Агенції сталого розвитку АСТАР», у разі зацікавленості серед населення області, в наступному році збільшити бюджет цього проекту з 17 тис до 170 тис, а в 2019 р. сума одного гранту може становити 100 тис.

Дана грантова програма здійснюється на регіональному рівні для досягнення Цілей сталого розвитку ООН, в рамках Стратегії регіонального розвитку Хмельницької області на 2016-2020 роки, яку підписали голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук та голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородній. Також вона передбачає донесення до жителів Хмельниччини ідеї про важливість реалізації 17 цілей сталого розвитку ООН.

Бажаючі отримати кошти на свій міні проект можуть надсилати нам свої ідеї, агенція в свою чергу допоможе їх правильно оформити. Для цього потрібно написати лист до координатора проекту на електронну пошту office@astar-agency.com. Грант не покриватиме витрати на оплату праці, але передбачає оплату перевезення, витрат на пальне для транспорту, інструменти, обладнання та інші речі, без яких буде не можливим втілення ваших задумів і ідей.

Форма подання заявки максимально проста. Для подачі заявки необхідно вказати: ПІБ, або назву установи, що подає заявку на отримання 1 тис грн (це може бути школа, будинок культури, дитсадок, громадська організація, профспілка, міська (сільська) рада, ОТГ тощо); район Хмельницької області; назву проекту; написати на вирішення якої з 17 цілей направлений проект; коротко описати суть проекту та скільки потрібно коштів на його реалізацію; а також вибрати форму звіту (це може бути фото- чи відеозвіт, або запрошення представників АСТАРу на захід).

 

Заявку на отримання 1 тис гривень можна подати за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSce8OUa51WGjzC12fxMXcU2yZeSxyYxGd_ldC4bmQxkkh1P7A/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь