A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 31.03.2017 18:41
Кількість переглядів: 688

Фото без опису

Сьогодні   у залі засідань центру культури, дозвілля і мистецтв відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради.

Порядком денним передбачено розгляд 43 питань, серед основних  - про координацію роботи з охорони  публічного порядку на території Чемеровецької селищної ради, про організацію роботи з ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, про забезпечення діяльності пункту збору Чемеровецької селищної ради, про проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку території Чемеровецької селищної ради на 2017 рік, про затвердження плану діяльності Чемеровецької селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік, про діяльність сільських закладів  культури, що знаходяться на території Чемеровецької селищної ради, про організацію проведення  щорічної весняної акції «За чисте довкілля» та заходів благоустрою.

Досить актуальним у весняну пору є питання про надання дозволу на видалення зелених насаджень, які є сухостійними, аварійними чи досягли вікової межі.

Цілий блок питань стосувавсязатвердження тарифів на комунальні послуги КП «Комунсервіс» з водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів; а також про затвердження тарифу на відшкодування собівартості опалення 1 кв.м. житлової площі гуртожитку в смт Чемерівці по вул. Героїв майдану, 6.

Члени виконкому надали дозвіл для здійснення виїзної торгівліПП Юркому І.М., погодили розміщення тимчасової споруди (зупинка громадського транспорту з комерційним блоком для реалізації хлібобулочного асортименту за ціною виробника) у с. Красноставці на заяву директора ТОВ «Український кристал».

Наступним блоком члени виконкому розглянули звернення громадян щодо присвоєння адрес житловим будинкам та гаражу, які знаходяться на території населених пунктів Чемеровецької селищної ради, призначення помічників пристарілим, які потребують допомоги та догляду.

           За результатами роботи виконавчого комітету Чемеровецька селищна рада клопотатиме перед Державним підприємством - Хмельницький обласний  фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі про надання семи громадянам довгострокового пільгового кредиту за цільовою регіональною програмою підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та покращення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім».

          Ще одне схвалене рішення стосувалось збереження права на  користування житлом дитиною, позбавленою батьківського піклування.

           Окремі питання не знайшли підтримки та були відхилені: щодо встановлення засобів спостереження в місцях посадки та висадки пасажирів з автобусного транспорту, щодо встановлення виготовлення паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності площею 50 кв.м.  біля центральної  бібліотеки.

          В кінці засідання від в.о. старост надійшла пропозиція надати доручення відділу освіти, молоді і спорту Чемеровецької селищної ради розробити та подати для розгляду і прийняття на чергову сесію селищної ради проект Програми розвитку спорту у Чемеровецькій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь