A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Визначено основні завдання в роботі на найближчий період

Дата: 10.03.2017 20:40
Кількість переглядів: 731

На черговій робочій нараді з виконуючими обов»язків старост, яку провів у залі засідань селищної ради Чемеровецький селищний голова Олександр Собань, розглянуто ряд актуальних питань , вирішення яких сприятиме розвиткові за тим чи іншим напрямком територій населених пунктів громади.

До початку місячника благоустрою селищною радою заплановано  придбати інвентар  та технічних засоби (бензопили та мотокоси)  для   видаленню чагарників, сухостою, а також виділено по 3 тис.грн  на кожну територію для придбання необхідних в ході проведення робіт з прибирання та благоустрою матеріалів. В свою чергу селищний голова зобов»язав в.о. старост забезпечити контроль за виконанням функціональних обов»язків працівниками комунального підприємства «Комунсервіс», що зайняті у населених пунктах громади. Окрім того в цю весняну пору особливого догляду в плані дезинфекції потребують  свердловини та криниці громадського користування.

          В ході зібрання обговорювалося питання про необхідність проведення зовнішніх та внутрішніх ремонтних робіт на об»єктах соціально-культурної сфери. Як зауважив Олександр Володимирович, спочатку буде проведено відповідне обстеження, потім будуть визначені пріоритети по кожній території, далі здійснюватимуться відповідні заходи. Голова громади проінформував присутніх про участь селищної ради у ряді інвестиційних проектів, запропонував очільникам населених пунктів напрацьовувати та вносити свої  пропозиції. Розповів про можливості залучення грандових фінансових ресурсів для підтримки та розвитку малого бізнесу на селі. 

       Один  із важливих моментів, що обговорювався – проведення повної інвентаризації земель підвідомчої території із вивченням стану їх використання та аналіз ситуації щодо забезпечення надання земельних ділянок для ведення особисто-селянського господарства  учасникам АТО.

         Увага присутніх також була загострена  на питаннях догляду за одинокими та одиноко проживаючими громадянам. Координація діяльності соціальних робітників, що працюватимуть на договірній основі у населених пунктах громади з 1 квітня, покладається на відділ з питань соціальної політики, а безпосередній контроль за організацією та результатами роботи – на в.о.старост.

      Селищним головою також наголошено на необхідності провести інформаційно-роз»яснювальну роботу з колишніми депутатами місцевих рад та посадовими особами місцевого самоврядування ( зокрема, діловодами) щодо заповнення до 1 квітня е-декларацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь