A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Збудовано нову котельню у Вишнівчику

Збудовано нову котельню у Вишнівчику

Днями завершено будівництво котельні, яка опалюватиме  приміщення Вишнівчицької амбулаторії та місцевого старостату. До вирішення питання забезпечення матеріалами долучилися і селищна рада, і місцеве лісництво, і жителі села, які також виконували усі будівельні роботи. Сьогодні з готовністю об’єкта до експлуатації ознайомилися селищний голова Олексасндр Собань та перший заступник Юрій Войтов. Паливними дровами на прийдешній опалювальний період  установи забезпечені.

16:46 10.10.2022

Відбулася нарада зі старостами

Відбулася нарада зі старостами

Сьогодні відбулася чергова апаратна нарада в режимі онлайн зі стростами населених пунктів громади. На порядку денному – найважливіші питання організаційного та господарського характеру. Попри усю складність ситуації, у населених пунктах проводяться поточні ремонти сільських доріг, заготівля дров на зиму, підготовка нових котелень до опалення  закладів освіти дровами тощо, і обов’язково заходи підтримки переселенців. Організовуються старостати на відправку на днях продовольчих вантажів для наших  захисників у найгарячі точки оборони.

16:44 10.10.2022

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

У зв’язку з ускладненням ситуації через масові пошкодження об’єктів критичної інфраструктури на території України та можливі   перепади напруги в електромережах просимо обмежити використання електроенергії сьогодні з 17.00. до 22.00.

16:16 10.10.2022

Ремонт доріг в Кугаївцях

Ремонт доріг в Кугаївцях

Сьогодні техніка комунального підприємства «Комунсервіс» працювала на дорогах села Кугаївці. Було розвезено та розгорнуто щебінь по вулицях Героїв АТО та Скопецького. Частково підсипано дороги по вулицях Мостіпаки та І.Франка.

15:09 07.10.2022

Благодійна допомога від Карітасу

Благодійна допомога від Карітасу

Благодійна організація Карітас надає карімати, одіяла, продукти харчування. в шелтерах – місцях організованого поселення. Візит здійснено у Будинок молитви, де мешкає 16 осіб та Бережанський заклад дошкільної освіти – 14 осіб. Співпраця з Карітасом триває уже не перший рік. Щиро вдячні за дружні стосунки та підтримку людей, що потрапили в кризові ситуації

17:12 06.10.2022

Продовжується  акція по заготівлі картоплі

Продовжується акція по заготівлі картоплі

У селах старостату продовжується акція  по заготівлі картоплі для потреб Чемеровецької лікарні на харчування хворих стаціонару для  продовольчої підтримки військових частин та для переселенців, що зимуватимуть у наших населених пунктах. Наразі активний збір триває у Почапинецькому,Вишнівчицькому та Залучанському  старостинських округах.

13:51 06.10.2022

Продовжуються роботи по водозабезпеченню мешканців Вікторівки

Продовжуються роботи по водозабезпеченню мешканців Вікторівки

Перші 11 господарств уже підключено  до водогону.На днях закуплено ще 1200 метрів труб для продовження роботи по прокладення водопроводу  в селі Вікторівка . Труби  закуплено рахунок коштів ТОВ «Енселко Агро».  

13:42 06.10.2022

Допомога від гуманітарної  організації «MEDAIR»

Допомога від гуманітарної організації «MEDAIR»

«MEDAIR» - це український швейцарський фонд, який надає допомогу,як індивідуально внутрішньо переміщеним особам так і  місцям організованого поселення.  Як ми зазначали раніше напрацьовано алгоритм співпраці з даним фондом в рамках проведення ремонтних робіт (облаштування санвузла та душових кабін на базі Шидловецької початкової школи). Сьогодні представники «MEDAIR» в приміщенні центральної бібліотеки, на базі Зарічанського та Жердянського старостатів реєстрували внутрішньо переміщених осіб для надання грошової допомоги в розмірі 2220 грн на одну особу протягом трьох місяців. Крім того, домовлено про навчання в режимі тренінгових занять для практичних психологів з метою надання психологічної допомоги тим, хто того потребує.

13:38 06.10.2022

Про підвищення податкової культури роботодавців

Про підвищення податкової культури роботодавців

Днями  проводилися спільні заходи по пріоритетних напрямках сьогодення, а саме легального використання праці найманих працівників та сплати податків до бюджетів усіх рівнів, новацій у податковому законодавстві в умовах воєнного часу.

10:15 06.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь