A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо плетіння сіток

 Сьогодні працівники Ямпільчицького старостату плели маскувальні сітки для військових.  А у Сокиринецькому старостаті на толоку зібрались волонтерки села.  По завершенні змаскувальні засоби буде надіслано адресними посилками  воїнам-односельчанам, які наразі боронять нашу країну від рашистської навали.

08:14 27.03.2024

За кошти жителів села Степанівка придбано два дрони

 Здатність об’єднуватись у важкій ситуації – характерна риса українців. Щоб допомогти військовим,  жителі села Степанівка зібрали кошти для придбання двох дронів. Дрони буде надіслано у військові частини односельчан, які використовують такий вид озброєння.

08:13 27.03.2024

Встановлення нової вежі стільникового зв’язку

 Для покращення зв’язку у Кочубієві та навколишніх селах компанією «Київстар» заплановано встановлення вежі стільникового зв'язку на околиці села. Сьогодні розпочато роботи з формування майданчику для вежі.

17:08 21.03.2024

На засіданні виконавчого комітету селищної ради

  Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. До розгляду було заплановано 29 питань. Серед основних -  погодили проєкт рішення селищної ради «Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу у Чемеровецькій селищній територіальній громаді» та зміни до бюджету,  проєкт Програми цивільного захисту населення і території Чемеровецької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2024-2026 роки, спланували заходи  щорічної акції «За чисте довкілля», заслухали звіт директора  Чемеровецької школи мистецтв селищної ради про діяльність закладу.

17:04 21.03.2024

Засідали постійні комісії

 Напередодні 46-ої сесії селищної ради засідали постійні комісії. Депутатами розглянуто та погоджено усі питання, які включено до проєкту порядку денного, опрацьовано проєкти рішень. В результаті роботи 130 питань підготовлено до розгляду на черговому пленарному засіданні.

16:59 21.03.2024

Військові вдячні за надану допомогу

 Військовослужбовці щиро дякують директору ПП"АВС-Агро" АТАМАНЧУКУ Анатолію Івановичу за надану швидку допомогу саперному відділенню в придбанні 4 шин до автомобіля HMMWV, який виконує бойові завдання на Оріхівському напрямку та 40 літрів моторної оливи для інженерної техніки JCB, яка задіяна в будівництві фортифікаційних споруд на Харківщині (на фото присутній  воїн-захисник кугаєвчанин).

16:59 20.03.2024

Нарада керівників ЗЗСО: новий формат взаємодії

 Сьогодні на базі відділу освіти, молоді та спорту  проведено нараду директорів закладів загальної середньої освіти громади. Новий формат взаємодії представників засновника та закладу освіти полягає у відкритому спілкуванні керівників про основні акценти та новинки освітнього процесу ЗЗСО протягом останнього місяця.   Цікава, змістовна та ефективна розмова, організована модератором зустрічі, начальником  відділу Іриною Качуріною, про досягнення та виклики кожного освітнього закладу стала основою для подальшого обговорення управлінської діяльності керівників закладів загальної середньої освіти за результатами моніторингу з питань:  атестаційної кампанії–2024 та форм навчання здобувачів освіти (педагогічний патронаж, інклюзивне навчання, екстернат), які презентувала провідний спеціаліст відділу Майя Ковальчук.  Підсумки моніторингу організації підвозу школярів висвітлив провідний спеціаліст Володимир Пазинюк. На нараді акцентувалася увага на особливостях попередження проявів булінгу в закладах загальної середньої  освіти.

16:58 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь