A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Хмельниччині презентовано інформаційно-аналітичну систему «EvaluEd»

На Хмельниччині презентовано інформаційно-аналітичну систему «EvaluEd»

 Сьогодні з робочим візитом на Хмельниччині перебуває Голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак. Під час зустрічі з керівниками закладів освіти області команда Державної служби презентувала інформаційно-аналітичну систему «EvaluEd» для проведення зовнішнього оцінювання освітніх та управлінських процесів та впровадження системи у закладах загальної середньої освіти Хмельницької області.

17:01 09.04.2024

Триває прибирання територій

Триває прибирання територій

  Сьогодні в Слобідко-Смотрицькому та Почапинецькому старостатах проведено впорядкування територій біля комунальних установ та парках. Ошатного вигляду селам напередодні Великодня надають барвисті квітники, побілені вапном дерева і бордюри.

16:52 08.04.2024

Працювала комісія

Працювала комісія

 Комісією з питань врегулювання земельних та житлово-комунальних відносин при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної  ради здійснено виїзди до місця проживання заявників в селах Свіршківці, Залуччя, Степанівка, Почапинці, Юрківці, а також селищі Чемерівці. Врегульовано ряд спорів між користувачами та власниками земельних ділянок, проведено роз’яснювальну роботу згідно чинного законодавства.

16:40 08.04.2024

запровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії”

запровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії”

Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії”. Таке рішення є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики. Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України. Сервіс запущено 20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України у тестовому режимі для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти. “Єдина ветеранська лінія” є безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години. За телефоном 0 800 505 217 кваліфіковані фахівці надають консультацію з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей, а також родинам полеглих воїнів. З початку запровадження роботи телефонної лінії операторами зареєстровано понад 700 звернень. Найбільше звернень було зафіксовано щодо правової допомоги, охорони здоров'я, фінансової допомоги, отримання статусів учасника бойових дій і особи з інвалідністю внаслідок війни, грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення, оформлення пільг для оплати житлово-комунальних послуг. Зважаючи на затребуваність запровадженого сервісу та актуальність порушених питань, задля всебічного інформування ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України щодо можливості отримати ними консультації з нагальних питань, просимо сприяти у виготовленні та поширенні у будівлях обласної військової адміністрації, органів місцевого самоврядування, центрах надання адміністративних послуг, вокзалах, ветеранських просторів та хабів,місцях громадського скупчення, на зовнішніх носіях реклами тощо, інформаційних матеріалів, розміщених за посиланням: 

16:38 08.04.2024

Ще один банно-пральний комплекс для військових

Ще один банно-пральний комплекс для військових

 Дуже важливо сьогодні створити військовим більш комфортний побут в польових умовах. Саме з цією метою один з автомобілів, який на початку цього року наші волонтери ввезли з-за кордону, був  переобладнаний у банно-пральний комплекс. Вчора, обладнаний усім необхідним, він вирушив у зону активних бойових дій, у військовий підрозділ, де доблесно несе службу один із наших земляків.

16:41 04.04.2024

Заходи благоустрою у старостатах тривають

Заходи благоустрою у старостатах тривають

 Щоденно проводяться заходи благоустрою у населених пунктах громади.   Сьогодні працівники старостату, соціальної сфери, небайдужі мешканці зорганізувалися у селах Красноставці  та Жердя для прибирання паркових зон  навколо закладів  культури,  а біляни  наводили лад у парку в центрі села.

16:40 04.04.2024

Чергова відправка на схід

Чергова відправка на схід

 Жителі  Бережанського, Кочубіївського, Жердянського   старостинських округів  підготували чергову відправку продовольства для воїнів Збройних Сил України на передову. Зібрали продукти харчування, консервацію, медикаменти та речі першої необхідності. До збору долучилися також   найменші жителі села Бережанка - вихованці ЗДО «Білочка».    

16:39 04.04.2024

І знову  в центрі уваги освітян- професійний розвиток педагогів

І знову в центрі уваги освітян- професійний розвиток педагогів

  Вже стали традиційними зустрічі педагогів Чемеровеччини  з викладачами Хмельницького  обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка.  Методичний інтенсив  для різних категорій учителів   забезпечив  тісне та ефективне спілкування  з питань впровадження  основних положень Нової української школи , сучасних підходів до викладання навчальних предметів, нових форм та методів освітнього процесу, а також  результативності  діяльнісного підходу Державного стандарту  базової середньої освіти.  В рамках  проведення методичного інтенсиву 02 квітня 2024 року   сертифікований тренер  Катерина Загородна працювала із вихователями ГПД та  асистентами учителів з питання «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» від The LEGO Foundation.

16:38 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь