A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зібрання релігійної громади у селі Збриж

Зібрання релігійної громади у селі Збриж

 Сьогодні прихожани місцевого храму села Збриж зібралися для обговорення дуже важливого для місцевої громади питання – про перехід їхньої релігійної організації під юрисдикцію Православної Церкви України. Передувала проведенню зустрічі акція ініціативної групи парафіян зі збору підписів на підтримку виходу зі складу московського патріархату. А під час голосування бажання змінити конфесійну приналежність було підтримано одноголосно.

16:36 04.04.2024

Продовжуємо співпрацю з благодійниками

Продовжуємо співпрацю з благодійниками

 Завжди приємно та корисно налагоджувати нові дружні зв’язки. Так, у 2024 році у нас склалися гарні стосунки із Хмельницьким обласним БФ «Подільська перлина». Завдяки проєкту  уже вдруге пільгові категорії внутрішньо переміщених осіб отримують ліжка, матраци, подушки, ковдри, постільну білизну. Надання допомоги стало можливим завдяки співпраці Хмельницької організації з канадсько-українською фундацією. Дякуємо за підтримку! Разом до Перемоги!

14:48 04.04.2024

За позовом прокуратури відшкодовано державі 22 тис. грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

За позовом прокуратури відшкодовано державі 22 тис. грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

 Встановлено, що чоловік, перебуваючи в лісі, на території природно-заповідного фонду (в межах лісового обходу місцевого комунального підприємства), не маючи необхідних дозвільних документів на вирубку дерев, здійснив незаконну порубку 9 дерев.

12:35 04.04.2024

Весняні толоки тривають

Весняні толоки тривають

 Весняні прибирання активно організовуються в усіх селах громади. Так, днями  працівники старостату, соціальної сфери, небайдужі мешканці зорганізувалися:   у селі Бережанка прибирали гілля та загортали  в молодому парку ,  Кугаївчани  прибирали  прилеглу територію Будинку культури,  Летавчани  прилеглу територію адмінбудівлі  старостату,  проводилося впорядкування Вишнівчицького кладовища.

16:27 03.04.2024

Відновлення роботи водонапірної вежі  в селі Антонівка

Відновлення роботи водонапірної вежі в селі Антонівка

 Працівники та комунальна техніка КП «Комунсервіс» проводять усі необхідні  роботи по відновленню водонапірної вежі в селі Антонівка. З метою обстеження роботи обладнання  та наявності води у свердловині,  було піднято на поверхню глибинний насос, труби.

16:23 03.04.2024

За кошти жителів Сокиринецького старостату  придбано три  дрони

За кошти жителів Сокиринецького старостату придбано три дрони

 Щоб допомогти військовим,  жителі Сокиринецького старостинського округу, учні  та колектив Сокиринецької гімназії, ЗДО «Сонечко», працівники закладів культури , торгівлі, соціальної сфери, прихожанами церков сіл Сокиринці та Збриж   зібрали кошти для придбання трьох  дронів.  Пташки  буде надіслано у військові частини односельчан, які використовують такий вид озброєння.

16:19 03.04.2024

Домашні страви для військових

Домашні страви для військових

 Мешканці кожного з сіл Шидловецького старостату почергово готують та передають домашні страви для військових. Цими днями господині з Великої та Малої Зеленої насмажили, напекли та наварили страв традиційної української кухні. Нехай смакує нашим захисникам, нехай відчуття дому та турботи про них супроводжує їх скрізь.

12:52 02.04.2024

Весняні толоки тривають

Весняні толоки тривають

 Весна та погожі дні кличуть на толоки. Весняні прибирання активно організовуються в усіх селах громади. Так, у селі Ямпільчик вчора працівники старостату та соціальної сфери прибирали територію біля адміністративного приміщення та поруч неї.

12:50 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь