A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Задля забезпечення безпеки  дорожнього руху

Задля забезпечення безпеки дорожнього руху

Сьогодні на перехресті вулиць Європейська та Пирогова, що у селищі Чемерівці, встановлено дорожнє сферичне дзеркало, яке   дасть можливість учасникам дорожнього руху збільшити оглядовість на зазначеному перехресті.

17:25 15.02.2023

Проведено обстеження та надано роз’яснення

Проведено обстеження та надано роз’яснення

Робоча група за участі представників податкової інспекції,   центру зайнятості, нацполіції та селищної ради з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення працювала нещодавно. Під час її роботи  проведено обстеження торгових об'єктів на території Чемеровецького ринку  на предмет реєстрації найманих працівників. Також  надано роз’яснення про обов'язкове застосування РРО/ ПРРО при проведенні розрахункових операцій, оформлення трудових відносин з найманими працівниками та необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджету.

17:22 15.02.2023

Оздоровлення та культурний відпочинок

Оздоровлення та культурний відпочинок

В рамках благодійної програми «Дітям війни»  за сприяння Благодійної організації «БФ «СОС «Штаб громадської оборони» з 06 по 20 лютого   22 дітей  10-17 років з вимушено переміщених сімей, що зараз проживають у нашій громаді, направлено до готельного комплексу «Гала Готель» м.Кам’янець-Подільський на  оздоровлення та відпочинок    Мета програми   - без відриву від навчання у школі та під наглядом дитячих психологів та професійних вихователів соціалізуватися  та поліпшити психологічний  стан дітей ВПО шляхом тривалого проживання з однолітками у безпеці. Оздоровлення та культурний відпочинок дітей відбувається  у одному з найкращих готельних комплексів Хмельниччини, в історичному місті Кам’янець-Подільський, проживання в комфортних умовах. Насичена програма відпочинку включає майстер-класи, екскурсії музеями, історичними та архітектурними пам’ятками,  зустрічі з відомими людьми, відвідування кінотеатру, сауни,  заняття в спортивних секціях, гра у боулінг та інші цікаві моменти.

17:20 15.02.2023

Вірний військовій присязі назавжди…

Вірний військовій присязі назавжди…

  Чемеровеччина з болем душевним сприйняла ще одне сумне повідомлення. Під Бахмутом на Донеччині  13 лютого загинув наш земляк з села Демківці  Олег Володимирович Міщинський, 1984 року народження.

14:59 15.02.2023

Скористайтесь можливістю задекларувати свої активи у рамках кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування

Скористайтесь можливістю задекларувати свої активи у рамках кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування

Державна податкова служба України повідомляє, що на сьогодні у рамках «податкової амністії» задекларовано 6,2 млрд грн, сума одноразового збору склала 379,5 млн гривень.

11:48 15.02.2023

Заходи енергозбереження

Заходи енергозбереження

       З метою зменшення витрат на опалення закладів освіти селищної ради  завершується процес переобладнання систем опалення у  ліцеях та садочках на обігрів  твердим  паливом. Днями придбано за кошти селищного бюджету та завезено нові котли у Летавський та Зарічанський ліцеї. Встановлення обладнання буде здійснено силами комунального підприємства «Комунсервіс».

15:07 13.02.2023

Професійні досягнення освітян

Професійні досягнення освітян

Цьогорічний конкурс «Учитель року - 2023»  став успішним для представників нашої громади. Лауреатом обласного етапу в номінації «Основи здоров‘я» стала Олена Марчук, вчителька Чемеровецького ліцею №1. Успіх  Олени Михайлівни закономірний: її найважливіша риса - це любов до дітей, вона спонукає своїх вихованців до розвитку, до знання предмета, до пізнання світу! 

15:06 13.02.2023

Держпродспоживслужба  повідомляє!

Держпродспоживслужба повідомляє!

Відповідно до  листа  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11.1.3-21/2665 від 03 лютого 2023 року, що стосується інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 26 січня 2023 року № 2023.0615, стосовно виявлення перевищення максимально допустимих рівнів афлатоксинів (В1 та сумарної кількості В1, В2, G1 і G2) в бразильському горісі, що експортувався з Бразилії (експортер: AMENDOPERES LTDA, Brazil; трейдер: ROTTERDAM CUSTOMS SERVICES B.V., Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «КРІОЛІТ-Д», вул. Океанська, 4, м. Дніпро) та №11.1.3-21/2720 від 06 лютого 2023 року, що стосується інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 26 січня 2023 року № 2023.0628, стосовно виявлення занадто високого вмісту барвника E 124 (Понсо 4 R) в концентрованому напої, що експортувався з Франції (виробник: GEORGES MONIN, France) до України (одержувач: ТзОВ «ПРОБАР», провулок Індустріальний, 23, м. Київ).

11:01 13.02.2023

Патріотична атмосфера від екохабу "Діємо"

Патріотична атмосфера від екохабу "Діємо"

Патріотичні  настрої створюються  в громаді за підтримки проєкту екохаб "Діємо", що функціонує на базі Чемеровецької бібліотеки за безпосередньої участі  Олени Степанівни Довгаль, яка змушена була через російську агресію минулого року покинути рідну домівку, а сьогодні налагоджує своє життя на Чемеровеччині. А ще  активно працює у екохабі.  Сьогодні вона  виготовляє  державні  прапори та десятки екошоперів, які розповсюджуються  по населених пунктах громади

15:49 10.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь