A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Успішний фініш-2021: Чемеровецький стадіон «Товтри» відкрито!

Дата: 05.06.2021 13:40
Кількість переглядів: 813

Фото без описуУже давно у Чемерівцях не відбувалося такої знакової події та такого великого свята! Сьогодні за участі високоповажних гостей після тривалого будівництва в урочистій та святковій атмосфері відбулося відкриття сучасного оновленого стадіону, який стане   центральною спортивною спорудою та окрасою нашого містечка, а ще одним з найсучасніших спортивних об'єктів Хмельницької області.

 Розділити цю радісну подію на Чемеровеччину завітали голова Хмельницької обласної державної  адміністрації Сергій Гамалій, Народні депутати України Олександр Герега,    Володимир Ватрас,  Сергій  Мандзій,  Юрій Заславський, Олена Копанчук, заступник голови виконавчого апарату Хмельницької обласної ради  Тетяна Зеленко, депутати обласної ради Уляна Ткаченко, Світлана Павлишина, Володимир Присяжний, заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Сергій Ткачук,  директор Департаменту   розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віра Бригадир, голова Кам»янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур»єв, представники акціонерного товариства «Оболонь», депутати селищної ради.

В ході урочистих промов усі гості зазначали, що ця подія знакова не лише для Чемеровеччини, а для усього краю  та  держави в цілому, тому що закладається фундамент для розвитку і спортивного, і здорового майбутнього.  А Народний депутат України Олександр Герега відмітитив, що  Чемеровецький стадіон - це приклад того,  як спільною працею можна досягти будь-якої мети, і він по праву може приймати футбольні команди всеукраїнського рівня.  В свою чергу селищний голова Олександр Собань від усієї громади висловив щиру вдячність за всебічну підтримку у реалізації цього проєкту.

Після символічного свистка, поданого головою облдержадміністраці Сергієм Гамалієм, на щойновідкритому стадіоні відбувся товариський футбольний матч між учнями Чемеровецьких НВК №1 та №2  та студентами медичного коледжу.

 Отож, до нових висот, до нових досягнень, до нових перемог на Чемеровецькому стадіоні «Товтри»!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь