A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заняття з питань цивільного захисту

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулось заняття з особами, відповідальними за роботу консультаційних пунктів з питань цивільного захисту. Навчання проводив педагогічний працівник Кам’янець-Подільських територіальних курсів цивільного захисту  та безпеки життєдіяльності Василь Нікітін. Слухачами занять були працівники Чемеровецької, Закупненської селищних рад та Гуківської сільської ради.

16:47 25.01.2022

В центральній бібліотеці відкрито новий читацький сезон

Днями Чемеровецька центральна бібліотека та 20 бібліотек в селах громади отримали поповнення книг. Фонди  бібліотек поповнили 350 нових книг сучасних українських  та зарубіжних авторів. Кошти для придбання видань виділено з селищного бюджету в сумі 40 тисяч гривень.

17:00 24.01.2022

Відбулось засідання житлової комісії

За результатами щорічного опрацювання черги квартирного обліку оновлено відомості наявної бази даних. Сьогодні на засідання житлової комісії селищної ради з метою забезпечення подальшого затвердження списків опрацьовано усі документи, прийнято рішення щодо виключення  або переведення з пільгової та загальної черги. Також погоджено заяву на включення в чергу дитини-сироти та документи на приватизацію кімнати в гуртожитку.

16:56 24.01.2022

Участь у Форумі сталого розвитку

Про екологію та енергозбереження сьогодні говорили в залі засідань  Кам’янець-Подільської  районної ради. В рамках проведення  форуму сталого розвитку територіальних громад області зустрілись представники Хмельницької обласної ради, Асоціації енергоефективності та енергозбереження України, Кам’янець-Подільської районної ради та райдержадміністрації та територіальних громад району. Представництво Чемеровецької селищної ради виконував перший заступник селищного голови Юрій Войтов. Проєкти застосування енергозберігаючих технологій та розробка систем управління відходами, що є вимогою сьогодення – саме ці теми були основними. Учасники активно обговорювали усі напрацьовані пропозиції та практики термомодернізації та енергоощадливості.

16:56 24.01.2022

Перевірка якості надання соціальних послуг

Відповідно до плану роботи відділу з питань соціальної політики щотижня проводяться   обстеження умов проживання осіб, які перебувають під опікою, та якість надання їм послуг соціальними робітниками. Днями працівники відділу Людмила Кузнєцова та Алла Данілова провели перевірку в селі  Андріївка, сьогодні - в селі Почапинці.  Під час обстеження фахівці вивчають питання  щодо  визначення потреб пенсіонерів у наданні соціальних послуг, що досі не були передбачені планами. Також вони роздавали  усім, хто потребував, гуманітарну допомогу з вживаних  речей, що  отримали від благодійного фонду «Карітас-Чемерівці», який очолює отець Василь Демчишин. 

16:54 24.01.2022

Зустріч з головами громад Хмельницької області

Вчора в селищі Сатанів відбулася зустріч голів териториторіальних громад, яку організував виконавчий директор регіонального відділення  Асоціації  ОТГ Хмельницької області Сергій Яцковський.Обговорили питання звернення до антимонопольного комітету щодо цін на газу, стан захворюваності на коронавірусну інфекцію, особливо серед учнів та вчителів в школах, а також  цілий ряд інших актуальних питань сьогодення.

19:30 22.01.2022

Привітали ювілярку

Сьогодні староста села Біла Василь Горук та діловод Інна Столаба  привітали зі славним ювілеєм – 95 річчям від дня народження Ткачук Ганну Петрівну. На вік ювілярки випало багато важких років: голод, війна, післявоєнної відбудови, засмучують ювілярку і події сучасності.  З юних років працювала в рільничій бригаді, разом з чоловіком виховували двох синів, один син уже відійшов у небуття.  Пережити усі потрясіння Ганні Петрівні допомогли українські народні  пісні,  яких ювілярка знає дуже багато, і вони усі увійшли до репертуару народного фольклорно-етнографічного колективу «Берегиня». З часу заснування колективу Ганна Петрівна до початку 2021 року брала активну участь в житті колективу, не пропускала жодного концерту та виїду на фестивалі. Шана та повага Вам, Ганно Петрівно, від усіх односельчан!

16:54 21.01.2022

Про підвищення пенсій особам з інвалідністю внаслідок Чорнобильської катастрофи з 01.01.2022

З 1 січня 2022 року відповідно до статті 57 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (із змінами) проведено перерахунки пенсій:

15:29 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь