A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Планова перевірка Чемеровецького НВК №2

Планова перевірка Чемеровецького НВК №2

З метою забезпечення нагляду за дотриманням санітарного законодавства фахівці управління Держпродспоживслужи у Чемеровецькому районі здійснили вчора перевірку у Чемеровецькому НВК №2 на предмет  встановлення відповідності об’єкта вимогам у сфері санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів. Перевіряли належність санітарно-гігієнічних умов для виховання, перебування, навчання та організації якісного харчування дітей з дотриманням  норм харчування та забезпечення медичного обслуговування.

17:03 27.01.2021

Укладено Договір про надання освітніх послуг

Укладено Договір про надання освітніх послуг

Сьогодні до Чемеровецької селищної ради завітали директор  Хмельницького регіонального центру підвищення кваліфікації Микола Баюк та ректор Хмельницького університету управління та права Ірина Ковтун. Метою зібрання стало обговорення подальшої співпраці з Центром в частині забезпечення підвищення кваліфікації працівників селищної ради. Відповідно до напрацьованого та підписаного сьогодні Договору про надання освітніх послуг на 2021 році, згідно якого заплановано підвищення кваліфікації різних категорій працівників селищної ради.

17:01 27.01.2021

Оновлено матеріальну базу Вишнівчицького ДНЗ

Оновлено матеріальну базу Вишнівчицького ДНЗ

Днями до дитячого садочка  «Берізка» завезено нову сучасну електричну плиту та оновлено повністю посуд для харчування вихованців, що сприяло поліпшенню умов харчування дітей та  умов праці кухарів. Ініціював  справу  староста Олександр Зьорко. Посприяли вирішенню депутат Кам’янець - Подільської районної ради Олександр Варук  та  жителі  села Вишнівчик Віталій і Олександра Натолочені. Працівники дитячого закладу, діти  та їх батьки  вдячні за турботу та придбання обновок.

16:59 27.01.2021

Зміни податкоого законодавства

Зміни податкоого законодавства

10 грудня 2020 року набрав чинності Закон України від 4 грудня 2020 року N 1072-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України (далі – Кодекс) та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, згідно якого, зокрема:

11:48 27.01.2021

Олександр Собань взяв участь у засіданні колегії Хмельницької облдержадміністрації

Олександр Собань взяв участь у засіданні колегії Хмельницької облдержадміністрації

Засідання проводилось у режимі відеоконференції. Відповідно до визначеного порядку денного розглянули  питання про стан освоєння коштів державного бюджету, передбачених на реалізацію інвестиційних проєктів соціально-економічного розвитку регіонів та виконання Програми Президента України «Велике будівництво» у Хмельницькій області та про стан будівництва, ремонту, утримання доріг загального користування державного та місцевого значення на території Хмельницької області у 2020 році.  

16:55 26.01.2021

Креативний вівторок

Креативний вівторок

Традійними стали онлайн-зустрічі заступників директорів з виховної роботи. Тему зустрічі визначають самі учасники. Так, минулого вівторка вивчали нові підходи до вдосконалення фахової майстерності класних керівників в сучасних умовах. Сьогодні знайомились з проєктом діяльності заступника директора з виховної роботи Черчецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталії Язвінської. Проєкт триває два роки і передбачає активну участь у Всеукраїнських заходах з питань вивчення ролі шістдесятництва та дисидентського руху.

16:54 26.01.2021

Відновлено вуличне освітлення  в  населених пунктах  Юрковецького старостату

Відновлено вуличне освітлення в населених пунктах Юрковецького старостату

 В селі Юрківці замінено 24 лампочки, в Теремківцях відновлено освітлення на 26 опорах. Складні погодні умови стали перешкодою повного відновлення вуличного освітлення. Ще залишилося декілька ліхтарів, де не проведено заміну ламп. Ці питання будуть вирішені вже найближчим часом.

16:52 26.01.2021

В селі Сокиринці триває будівництво додаткової гілки водогону

В селі Сокиринці триває будівництво додаткової гілки водогону

Будівництво ведеться для водозабезпечення жителів  вулиці Поповича. Сьогодні працівники комунального підприємства «Комунсервіс» розпочали монтувати водопровідні труби. Жителі села також долучились до робіт з будівництва.     

16:49 26.01.2021

Безпека - головний принцип, якого обов'язково необхідно дотримуватися при дорожньому русі

Безпека - головний принцип, якого обов'язково необхідно дотримуватися при дорожньому русі

Дотримання даного принципу обов'язкове не лише для водіїв автотранспортних засобів, але і для усіх учасників дорожнього руху. Згідно з офіційною статистикою наїзд  на пішохода - найбільш поширений вид дорожньо-транспортних пригод (далі - ДТП). Переважно ДТП за участю пішоходів відбувається в темний час доби. Саме тому встановлено норми щодо о носіння світловідбиваючих елементів з метою привернення уваги.

16:47 26.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь