A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

У населених пунктах громади відбулись заходи вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

В селі Почапинці сьогодні вшанували  односельців, ліквідаторів наслідків Чорнобильської трагедії. Квіти до   пам’ятного знаку, який встановлено  у сільському парку,  поклали учні Почапинецької загальноосвітньої школи, вдова ліквідатора Віталія Машталяра, староста Віталій Загородній та працівники  закладів культури.  

16:45 14.12.2020

Провели навчання для працівників закладів культури

Минулого тижня працівники Чемеровецького Центру культури, дозвілля і мистецтв провели кілька  семінарів-практикумів для працівників сільських закладів культури. На робочих зустрічах  розглянули та опрацювали  нові форми звітності, отримали консультації щодо  планування та обліку роботи, а також методичні рекомендації  з різних питань.

16:44 14.12.2020

Отримали допомогу від благодійного фонду «Карітас-Чемерівці»

Сьогодні дві жительки громади з сіл Антонівка та Почапинці отримали вкрай необхідні для них за станом здоров’я  ходунки. Їх відділу з питань соціальної політики передав  керівник  благодійного фонду «Карітас-Чемерівці», настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці отець Василь Демчишин. Відтепер пенсіонеркам буде зручно та безпечно ходити  по оселі та подвір’ї .

16:05 11.12.2020

Смак традицій. Гастроспадщина України

Учора художній керівник Чемеровецього центру культури, дозвілля та мистецтв  Вікторія Куца взяла участь у першій Всеукраїнській конференції «Українська гастроспадщина: традиції гостинності та культура приготування страв», яка відбулась в онлайн-форматі на базі платформи Zoom.

15:51 11.12.2020

Громада-фест – 2020

З метою підтримки культурних ініціатив об’єднаних територіальних громад, розвитку аматорської народної художньої творчості, відродження та популяризації народних традицій, формування культурного простору Департамент інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва організували обласний фестиваль-конкурс народної творчості «Громада-фест – 2020». Перший тур фестивалю проходив у онлайн-форматі протягом вересня-грудня 2020 року. Учасники мали представити відеопрезентацію про діяльність закладів культури громад  тривалістю у 20 хвилин. За результатами оцінювання журі конкурсу  Чемеровецька селищна рада  посіла 2 місце серед дванадцяти конкурсантів. Другий етап буде проходити протягом наступного року.

15:50 11.12.2020

Майстер-клас виготовлення новорічного декору

Новорічні іграшки своїми руками не тільки модно, креативно та душевно, та ще й заощаджує бюджет. Виготовлені вироби з гідністю послужать прикрасою будь-якої ялинки. Сьогодні в ході проведення майстер класу  керівники гуртків Будинку школяра поділились новими ідеями по виготовленню новорічного декору.  

15:48 11.12.2020

Чемеровецька громада - переможець гранту

В жовтні 2020 року Міжнародним фондом «Відродження» було оголошено конкурс на отримання гранту «Людяність і допомога». Чемеровецька селищна рада стала учасником в категорії «Пряма допомога медичним закладам та працівникам» і проєкт «STOP COVID-19» було підтримано представниками фонду. В рамках його реалізації  на базі КНП «Чемеровецька ЦРЛ»  проведено тренінг з надання правової допомоги працівникам медичної галузі громади. Заняття провела тренер Катерина Помазова. Другим етапом стане придбання дрібного медичного обладнання та санітарно-гігієнічних наборів для потреб медичного закладу.

14:02 11.12.2020

Профілактичний рейд

Сьогодні завідувачка сектору «Служба у справах дітей» Валентина Семенишена спільно з поліцейським офіцером громади Богданом Петелько провели рейд по закладах торгівлі. Обстеження здійснено з метою виявлення та профілактики вчинення правопорушень дітьми, здійснення виховної роботи та попередження продажу дітям спиртних напоїв та тютюнових виробів. 

19:08 10.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь