A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи вуличного освітлення у селах громади

Заходи вуличного освітлення у селах громади

Працівники комунального підприємства продовжують роботи з освітлення сіл громади. Днями бригада працювала в селах Вишнівчицького старостату, де відновлено роботу понад 30 ліхтарів на опорах, які встановлено багато років тому. Сьогодні електрик проводить заміну лампочок, які вийшли з ладу на суміжному  відрізку дороги сіл Бережанка та Кугаївці

16:36 05.01.2021

Відбулася он-лайн нарада  для  освітян

Відбулася он-лайн нарада для освітян

Сьогодні працівники відділу освіти, молоді та спорту провели он-лайн нараду  з керівниками закладів загальної середньої освіти селищної ради. В ході  реалізації порядку денного обговорили  режим роботи закладів освіти в період запровадження додаткових карантинних обмежень та питання реєстрації учнів 11-х класів для участі у пробному ЗНО. Також до наради долучилися  представники Держпродспоживслужби Сергій  Москалюк та Валерій Боднар, які довели учасникам наради основні вимоги нового Санітарного регламенту для закладів освіти.

16:26 05.01.2021

Благодійна допомога від фонду «Карітас-Чемерівці»

Благодійна допомога від фонду «Карітас-Чемерівці»

Сьогодні керівник  благодійного фонду «Карітас-Чемерівці» настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці отець Василь Демчишин  передав старості села Біла Василю Горуку ходунки та милиці.   Василь Євгенович передасть  їх в  родину,  де мати і  син за станом здоров’я потребують   допоміжних засобів для пересування по оселі та подвір’ї .  

16:58 04.01.2021

Провели підсумкову нараду з працівниками ЦНАП

Провели підсумкову нараду з працівниками ЦНАП

30.12.2020 року при Першому заступнику селищного голови Юрія Войтова проведено нараду з працівниками відділу «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради. Заступником селищного голови Юлією Повар наголошено на значному збільшенні навантаження на адміністраторів ЦНАП, оскільки прийом та видача документів з соціальних послуг буде проводитися через ЦНАП. Начальником відділу ЦНАП Олегом Коробчуком висвітлено основні питання, що стосується діяльності ЦНАП, підведено підсумки роботи за 2020 рік та напрацьовано механізми покращення якості надання адміністративних послуг жителям нашої громади у 2021 році.

10:55 31.12.2020

Прикрасили ялинку в селі Зарічанка

Прикрасили ялинку в селі Зарічанка

В повітрі вже витає дух новорічно-різдвяних свят, усі активно готуються до їх зустрічі. Особливого настрою додають новорічні вогники у вікнах, на фасадах, тощо. Для створення новорічного настрою та святкової атмосфери сьогодні в Зарічанці прикрасили ялинку в центрі села. Використовуючи комунальну техніку, працівники  старостату та закладів культури почепили гірлянди та іграшки. Учасники народної самодіяльності підготували святкову програму для урочистого відкриття ялинки.

16:29 30.12.2020

Отримали два нових автомобілі для сімейних лікарів

Отримали два нових автомобілі для сімейних лікарів

Сьогодні, у переддень новорічних свят, сімейні лікарі   Хмельниччини отримали  ще 29 нових легкових автомобілів Renault DUSTER dCi 110 4WD, в тому числі два автомобілі для обслуговування жителів сіл Черче та Чорна  Чемеровецької громади. Урочиста церемонія передачі автомобілів медикам відбулась на Майдані Незалежності обласного центру за участі голів територіальних громад та сімейних лікарів.  Учасників привітав та вручив ключі від новеньких авто голова адміністрації Сергій Гамалій.

14:14 30.12.2020

Допомога багатодітним родинам

Допомога багатодітним родинам

В ході останнього засідання опікунської ради, яка діє при виконавчому комітеті селищної ради,  розглядалась справа багатодітної матері, жительки села Зарічанка. Вона  виховує шестеро дітей, з яких одна донька  має групу інвалідності. Невеликі статки не дозволяють завжди повноцінно забезпечити дітей усім необхідним, проте мати докладає максимум зусиль для того аби її  діти мали все.

14:00 30.12.2020

Вихованців дитячого садочку привітали працівників старостату

Вихованців дитячого садочку привітали працівників старостату

Нещодавно завершилися ремонтні роботи у приміщенні Залучанського старостату. А вже до свят в холі адмінбудівлі за ініціативи старости Анатолія Марцінишиного було облаштовано  різдвяно-новорічну фотозону. І за останніх дні це місце стало улюбленим для малих та дорослих мешканців села. А сьогодні вихованці місцевого дитячого садочка завітали до старостату з віншувальними колядками. Святкова атмосфера додає чудового настрою. З прийдешнім Новим роком усіх!

13:55 30.12.2020

Провели засідання комісії з питань захисту прав дитини

Провели засідання комісії з питань захисту прав дитини

Сьогодні заступник селищного голови Юлія Повар провела  засідання комісії з питань захисту прав дитини.   Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

17:03 29.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь