A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відновлено вуличне освітлення в селі Кугаївці

Відновлено вуличне освітлення в селі Кугаївці

Сьогодні бригада працівників комунального підприємства «Комунсервіс», які проводять монтаж та ремонт на лініях вуличного освітлення, працювали в селі Кугаївці. Використовуючи автовишку, майстри провели заміну ламп, які вийшли з ладу, поремонтували пошкоджені буревієм гірлянди на ялинці, яка прикрашена в центрі села. Також поремонтували дах на Кугаєвецькій школі, який також постраждав від сильного вітру. 

17:02 29.12.2020

Ліквідували порив водогону

Ліквідували порив водогону

Сьогодні працівники та техніка комунального підприємства «Комунсервіс» працювали в селі Сокиринці. Там провели  роботи по ліквідації пориву водогону по вулиці Центральна. Місце пошкодження водомереж знайдено, стан   проаналізовано,  необхідні матеріали закуплено. Завтра водопостачання до осель мешканців буде відновлено.

17:01 29.12.2020

Взяли участь в онлайн-конференції

Взяли участь в онлайн-конференції

Працівники відділу з питань соціальної політики Валентина Семенишена та Аліна Жила взяли учать в онлайн-конференції . Зустріч відбулась в рамках реалізації проєкту  «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Вінницькій та Хмельницькій областях».  Учасники обмінялись досвідом та обговорили проблеми сфери.

16:56 29.12.2020

Відбулась нарада з діловодами

Відбулась нарада з діловодами

Сьогодні відбулась нарада з діловодами загального відділу, які працюють у населених пунктах громади. Керуюча справами Жанна Народовець визначила для працівників основні завдання на завершення поточного та на наступний рік, наголосила на забезпечення  якісної підготовки документів, дотримання виконавської дисципліни тощо. До порядку денного начальник загального відділу Лідія Яцковська внесла нагальні питання вчасної підготовки та подання в усі установи та організації  річних звітів.

16:58 28.12.2020

Провели поточний ремонт під’їзної дороги до села Біла

Провели поточний ремонт під’їзної дороги до села Біла

Вказаний відрізок дороги критично потребував ремонту, рух великовагових автомобілів та дощі призвели до значних руйнувань дорожнього полотна. Завдяки партнерським стосункам  селищного голови Олександра Собаня з інвесторами питання поточного ремонту вдалось вирішити. Сьогодні  керівник товариства  «Оболонь Агро» Михайло Драпатий надав техніку для вивозу 70 тонн щебеню з території Чемеровецького райавтодору. Щебінь розгорнули технікою комунального підприємства «Комунсервіс». 

16:56 28.12.2020

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Сьогодні селищний голова Олександр Собань провів чергову розширену апаратну нараду  за участю старост сіл. В ході зустрічі такого формату  очільник громади підвів підсумки року, що минає, разом з тим, уже визначили заходи на перші місяці наступного. З керівниками відділів обговорили  галузеві питання.

16:55 28.12.2020

Нова Пошта на  варті допомоги

Нова Пошта на варті допомоги

Сьогодні для КНП "Чемеровецька ЦРЛ" надійшла допомога у вигляді трьох кисневих концентраторів. Кількість апаратів можна сміливо множити на два, бо обладнання даного типу має продуктивність 10л/хв та два виходи для подачі кисню, а це значить, що користуватися кожним з них можуть дві людини одночасно.  Завдячуючи ініціативі нашого земляка - регіонального директора франчайзингової мережі “Нова пошта” Андрія Харкавлюка, директора мережі Максима Мележика  та керівника представництва «Нова пошта» в смт Чемерівці Богдана Фуртеля сучасні концентратори дадуть  можливість забезпечити повний спектр послуг хворим пацієнтам, в першу чергу з інфекцією COVID-19.

15:35 28.12.2020

Почапинці підготувались до Новорічно-різдвяних свят

Почапинці підготувались до Новорічно-різдвяних свят

Яскравими вогниками гірлянд  освітлено центр села, сквер, облаштовано світлодіодні перетяжки. Справу цю ініціював староста Віталій Загородній, також долучились місцеві жителі Олександр Хамелюк та Віталій Кухар.   Для проведення висотних робіт використано комунальну техніку. Бажанням, умінням та спільними зусиллями створено  усім мешканцям села святковий настрій!

15:20 24.12.2020

Подякували за роботу та привітали з прийдешніми святами

Подякували за роботу та привітали з прийдешніми святами

Приємним сюрпризом розпочався сьогоднішній робочий день для працівників комунального підприємства «Комунсервіс». Напередодні різдвяних та новорічних свят їх привітали Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов. До привітань   працівники отримали новорічні солодкі  подарунки. У ці передноворічні дні щиро дякуємо усім працівникам КП «Комунсервіс» (директор Василь Олійник) за щоденну роботу по наданню послуг з прибирання, впорядкування, благоустрою селища та населених пунктів територіальної громади. Саме завдяки вашим старанням наше містечко засяяло яскравими, святковими вогнями, додаючи мешканцям гарного настрою та оптимізму! З прийдешніми святами!

15:19 24.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь