A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Поремонтували торгові ятки в селі Вишнівчик

Поремонтували торгові ятки в селі Вишнівчик

Організував роботи з благоустрою місцевого ринку староста Олександр Зьорко. Директор Вишнівчицького лісництва Павло Кучер допоміг деревиною. Селяни відгукнулись на заклик старости і майже 30 осіб прийшли у перший день на допомогу. Поремонтували торгові столи, встановили опори та покрили їх шифером.  Спільними зусиллями створили зручні умови і для продавців, і для споживачів.

13:52 22.12.2020

В селі Зарічанка провели прибирання території біля будинку культури

В селі Зарічанка провели прибирання території біля будинку культури

Поступово селищна рада розпочинає роботи з благоустрою у населених пунктах, які нещодавно приєднались. Сьогодні  Віталій Загородній, який тимчасово виконує обов’язки старости в селах Зарічанка та Драганівка, організував прибирання території довкола сільського будинку культури.  Працівники закладів культури загорнули сухе листя, вирізали сухе гілля та кущі.  Для  вивозу сміття в Зарічанку направлено техніку комунального підприємства.

16:44 21.12.2020

Нагородили переможців конкурсу  «Новорічний Look»!

Нагородили переможців конкурсу «Новорічний Look»!

Протягом вихідних днів підвели  підсумки оголошеного Чемеровецькою селищною радою конкурсу "Новорічний Look" на кращі ідеї декору приміщень та прилеглої території.  Висновки конкурсної комісії та результати голосування на сторінках спільноти «Чемерівці- Подільський край» (Facebook) співпали. Більшістю голосів перемогу в конкурсі здобули спільні старання колективу та студентів Чемеровецького медичного коледжу (директор П.Шерстюк)  - І місце. ІІ місце посів Чемеровецький навчально-виховний комплекс №2 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» (директор С.Сльота). Також отримали підтримку ідеї оформлення фасаду та фото зони у Чемеровецькому дошкільному навчальному закладі №1 «Дзвіночок» (завідувачка О.Демчишин) - ІІІ місце. Сьогодні в кабінеті селищного голови Олександра Собаня нагородили переможців конкурсу.

16:36 21.12.2020

Свято Миколая в Інклюзивно-ресурсний центрі

Свято Миколая в Інклюзивно-ресурсний центрі

День святого Миколая чекають і діти і дорослі, адже саме це свято приносить відчуття див та магії у реальному житті. Дітки, які відвідують Інклюзивно-ресурсний центр  мали можливість позмагатися у командних іграх, вікторинах, повеселитись та потанцювати.  Захід за традицією закінчився подарунками та солодощами від Святого Миколая за що ми щиро дякуємо директору Чемеровецької філії ДП ПрАТ «Оболонь» «Красилівське» Юрію Калінському та керівнику ТОВ «Оболонь Агро» Михайлу Драпатому.

16:28 21.12.2020

Пряма допомога медичним закладам і працівникам

Пряма допомога медичним закладам і працівникам

Передноворічні дні – гарна нагода зробити приємну справу. В рамках гранту «Людяність і взаємодопомога» від Міжнародного фонду «Відродження" проведено закупівлю дрібного медичного обладнання (пульсоксиметри, глюкометри, шолом для не реверсної ШВЛ) та санітарно-гігієнічних наборів (мило рідке, рукавички, пластирі, паперові рушники, ватні диски), а також засобів антисептичних спиртових та дезінфікуючих загальною вартістю 46,6 тис.грн. Сьогодні селищним головою Олександром Собанем усі матеріали було передано колективу Чемеровецької ЦРЛ. В цей непростий час, в період боротьби з пандемією  допомога медичним закладам та працівникам вкрай важлива. Проєкт «Stop Covid19»  сприяв такій допомозі – освітній та матеріально-технічний.

14:32 21.12.2020

До уваги мешканців Чемеровецької селищної територіальної громади!

До уваги мешканців Чемеровецької селищної територіальної громади!

Виконавчим комітетом Чемеровецької селищної ради напрацьовано проєкти рішень виконавчого комітету «Про встановлення тарифу на теплову енергію ПП «Екогеологія» для потреб бюджетних організацій селища Чемерівці», «Про встановлення тарифу на теплову енергію ТзОВ «Гусятин-тепло1» для КНП «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Чемеровецької селищної ради», «Про затвердження тарифів на платні послуги комунального некомерційного підприємства «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Чемеровецької селищної ради».

14:26 20.12.2020

Отримали нові меблі для Жердянської ЗОШ

Отримали нові меблі для Жердянської ЗОШ

В рамках реалізації  Концепції «Нова українська школа» та модернізації  навчального закладу  Жердянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  отримала  80 нових двомісних парт, 160 стільців, а також  15  диванів,  2   м’яких дивани та 3 крісло-мішки для облаштування зон відпочинку учнів.

15:43 18.12.2020

Врегулювали земельні питання

Врегулювали земельні питання

Кілька днів поспіль працівники земельного відділу здійснювали виїзди у населені пункти селищної територіальної громади  для врегулювання спірних питань. Провідний спеціаліст Ігор Поплавський спільно зі старостами сіл Красноставці, Жердя, Бережанка, Сокиринці провели розгляд заяв громадян безпосередньо на місці виникнення спору. Обговоривши та визначивши усі обставини,  питання врегульовано, проведено роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень, за необхідності  встановлені межові знаки.

15:41 18.12.2020

Святий Миколай прийде до усіх дітей

Святий Миколай прийде до усіх дітей

Чемеровецька селищна рада організувала благодійну акцію до Дня Святого Миколая, відповідно до якої  керівники та кожен відділ апарату взяли під патронат дітей з малозабезпечених сімей усієї громади. Пакунки з солодощами, одягом, іграшками та фруктами    незабаром надійдуть до всіх маленьких адресатів.  

15:39 18.12.2020

Селищна рада прийняла бюджет - 2021

Селищна рада прийняла бюджет - 2021

Сьогодні під головуванням селищного голови Олександра Собаня відбулось пленарне засідання чергової  другої сесії селищної ради, в якому взяли участь 22 обранці.

17:01 17.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь