A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Успішний  старт МАН

Успішний старт МАН

З метою формування творчого покоління молодих науковців проведено І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів учнів-членів

16:45 17.12.2020

Чемеровецький медичний коледж - учасник Проєкту "Stop Covid-19"

Чемеровецький медичний коледж - учасник Проєкту "Stop Covid-19"

Чемеровецька селищна територіальна громада, яка отримала грант в категорії "Людяність і взаємодопомога" від Міжнародного фонду "Відродження"продовжує успішно  працювати над реалізацією його основних напрямів. Як уже повідомлялося раніше, було організовано тренінг правової освіти для медичних працівників лікарні, а наступним етапом стало проведення волонтерської акції. Студенти та викладачі медичного коледжу розробили та виготовили яскраві буклети, які допоможуть жителям громади отримати найбільш актуальну інформацію щодо профілактики та лікування  коронавірусної хвороби. Щиро бажаємо студентам успішно скласти іспити, всім учасникам акції та мешканцям громади - міцного здоров'я!

19:59 16.12.2020

Працювали постійні комісії

Працювали постійні комісії

В ході підготовки до другої сесії селищної ради відбулися засідання постійних комісій. Члени комісій розглянули та обговорили усі питання, які вносяться на розгляд пленарного засідання.

13:25 16.12.2020

УРЯД ЗАПРОВАДИВ ПОСИЛЕНИЙ КАРАНТИН З 8 ДО 24 СІЧНЯ

УРЯД ЗАПРОВАДИВ ПОСИЛЕНИЙ КАРАНТИН З 8 ДО 24 СІЧНЯ

Кабінет Міністрів України під час позачергового засідання 9 грудня ухвалив постанову «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».

13:06 15.12.2020

Вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Квітами  до пам’ятника  ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції у Чемеровецькому парку Слави сьогодні віддали шану їх подвигу селищний голова Олександр Собань та працівники селищної ради. Також своїх товаришів прийшли вшанувати ліквідатори з населених пунктів громади, члени   Чемеровецької громадської  організації «Союз Чорнобиль України», на чолі з керівником Віталієм Тришньовським.   Хвилиною мовчання пом»янули тих, кого уже з нами нема та словами вдячності відзначили подвиг присутніх учасників ліквідації страшної аварії.

16:50 14.12.2020

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Сьогодні селищний голова Олександр Собань провів розширену апаратну нараду, в ході якої спільно зі старостами та керівниками відділів  конструктивно обговорили комплекс галузевих питань  та спланували роботу в усіх населених пунктах громади. Проаналізували проблеми у селах, які приєднались до селищної територіальної громади,  намітили завдання по їх вирішенню. Усі присутні отримали від селищного голови конкретні доручення.

16:49 14.12.2020

У населених пунктах громади відбулись заходи вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

У населених пунктах громади відбулись заходи вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

В селі Почапинці сьогодні вшанували  односельців, ліквідаторів наслідків Чорнобильської трагедії. Квіти до   пам’ятного знаку, який встановлено  у сільському парку,  поклали учні Почапинецької загальноосвітньої школи, вдова ліквідатора Віталія Машталяра, староста Віталій Загородній та працівники  закладів культури.  

16:45 14.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь