A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс "Учитель року-2021"

Учасники конкурсу в номінації "Керівник навчального закладу" сьогодні  в онлайн-режимі розв'язували управлінські задачі. Також  члени журі номінацій "Українська мова та література", "Математика" та "Трудове навчання" працювали над оцінюванням відеофрагментів майстер-класів учасників Конкурсу. За підсумками двох випробувань Конкурсу - керівники допускаються до "Самоаналізу управлінської діяльності", а вчителі-предметники до проведення фрагменту уроку в режимі онлайн з використанням дистанційних технологій.

16:56 18.11.2020

Увага! Відбудеться перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО»

19 листопада 2020 року об 11.00 год.,відповідно до  Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2020 році, буде проведена комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд.

15:51 18.11.2020

Триває ремонт храму в селі Ямпільчик

Кілька днів уже триває ремонт  церкви Івана Богослова, зокрема, проводиться перекриття даху та купола храму. Роботи виконують працівники  товариства з обмеженою відповідальністю «Оболонь Агро», фінансування здійснюється   в  рахунок угоди про соціальне партнерство між селищною радою та агроформуванням.

16:56 17.11.2020

Сьогодні стартував всеукраїнський конкурс " Учитель року -2021"

У конкурсі взяли участь  32 педагоги із 11 закладів загальної середньої освіти селищної ради. Онлайн - тестування з педагогіки, психології та фаху виконують  вчителі української мови та літератури, математики, трудового навчання. Вперше змагаються  за звання найкращого керівники навчальних закладів. Їх номінація представлена найчисельніше - 9 конкурсантів. Побажаємо усім учасникам Конкурсу перемоги!!!

16:55 17.11.2020

Прогрейдерували дороги в селі Жерді

Грейдер комунального підприємства «Комунсервіс» працював сьогодні по усіх вулицях села. Щебінь на дороги розвезено ще раніше, проте подекуди була необхідність провести вирівнювання покриття. Вжитий захід значно покращив якість  доріг в Жерді.

16:42 16.11.2020

16 листопада - Міжнародний день толерантності

З цієї нагоди фахівці Інклюзивно – ресурсного центру селищної ради провели для своїх вихованців захід під назвою «Толерантність починається з мене...». Усі учасники охоче  виконували завдання та  брали участь у конкурсах.

16:40 16.11.2020

Шановні аграрії!

Від усього серця дозвольте привітати Вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Аграрна галузь сьогодні – це та сфера, яка сприяє розвитку території  нашої громади. Саме вона забезпечує найбільші надходження до бюджету, створює робочі місця. Аграрії тримають на своїх плечах українське село. Не можна уявити Україну без золотистих нив, безкраїх полів і запашного хліба.  Якісний розвиток аграрної галузі є запорукою процвітання нашого краю.

16:10 13.11.2020

Ремонт доріг в селі Красноставці

Протягом двох днів грейдер комунального підприємства «Комунсервіс» працював у селі Красноставці  над ямковим ремонтом дорожнього покриття по вулицях Головатюка, Миру, Гагаріна, Шевченка, Дружби, Набережній,  Перемоги та провулку Подільський. Розгорнуто 250 тонн щебеню, який попередньо було придбано за кошти селищної ради та завезено в село.  

15:57 13.11.2020

Облаштування паркану на території Кугаєвецького ДНЗ

Сьогодні за кошти селищної ради придбано матеріали   для облаштування паркану на території    Кугаєвецького  дошкільного навчального закладу. Транспортування матеріалів здійснено місцевим підприємством АВС «Агро».  

15:11 13.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь