A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робота в напрямку покращення якості надання соціальних послуг

Основне завдання відділу з питань соціальної політики - обслуговування та піклування за одинокими та самотньопроживаючими  особами похилого віку. Відділ постійно працює у напряму удосконалення  роботи соціальних робітників та покращення якості наданих послуг. З цією метою   облаштовано  пральню в приміщенні  Центру побутового обслуговування  у с.Біла. Крім прання, одяг та білизну прасують та за необхідності ремонтують.  Речі доставляються до Центру соціальні робітники і вони їх повертають назад. Введення даної послуги допомагає зменшити навантаження на соціальних робітників, сприяє покращенню  комфорту для пенсіонерів.

16:53 05.11.2020

Підвели підсумки ЗНО-2020

Сьогодні  за участі працівників Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, на платформі AdobeConnect Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся вебінар-нарада. Його учасниками від селищної ради були начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна та провідний спеціаліст відділу Майя Ковальчук. Під час онлайн зустрічі проведено аналіз результатів ЗНО-2020 в розрізі районів та об’єднаних громад  по усіх  навчальних предметах. Фахівці Центру відмітили позитивну динаміку участі випускників ЗЗСО Хмельницької області у зовнішньому незалежному оцінюванні 2020.

16:52 05.11.2020

Підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулася зустріч заступника селищного голови Юлії Повар та фахівців селищної ради  освітнього та соціального напряму  з головою благодійного фонду «Ксена» Оксаною Устиновою. Зустріч відбулась  в межах реалізації  Хмельницького регіонального компоненту проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії  суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Вінницькій та Хмельницькій областях», за підтримки Представництва МОМ в Україні (IOM Ukraine), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія  та Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

16:54 04.11.2020

Перші управлінські рішення новообраних рад. Настанови експертів.

Сьогодні в рамках реалізації Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» відбувся  навчально-інформаційний вебінар щодо кадрового забезпечення виконання новообраним органом місцевого самоврядування визначених законодавством повноважень . Його ініціаторами та організаторами виступили фахівці Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Хмельницького регіонального центру підвищення кваліфікації. Приклади та рояснення щодо напрацювання перших управлінських рішень новобраних  ради із кадрового забезпечення та виконання визначених законодавством повноважень навела експерт Школи управління людськими ресурсами Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні»  Наталія Гнидюк. Учасники навчання мали змогу відразу, в режимі питання-відповіді уточнити для себе усі незрозумілі аспекти формування кадрового забезпечення.

16:53 04.11.2020

В селах Залучанського старостату працював грейдер

Кілька днів поспіль  спецтехніка КП «Комунсервіс» працювала на вулицях сіл Залуччя та Черче. Грейдером проведено вирівнювання дорожного  полотна, сплановано відвід води. Після роботи техніки проїзд  дорогами став кращим та безпечнішим.

16:50 04.11.2020

Працювала комісія по наданню матеріальної допомоги

Сьогодні в залі засідань селищної ради  відбулось чергове засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян. Протягом проточного місяця по допомогу на лікування звернулись 13 мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади. За результатом  детального  аналізу кожної справи членами комісії напрацьовано пропозиції для формування проєкту розпорядження селищного голови щодо виплати визначеного розміру допомоги.

16:29 03.11.2020

Участь у Міжнародного мовно- літературного конкурсу

Минулої суботи п'ятдесят школярів закладів загальної середньої освіти  селищної ради взяли участь у ІІ етапі  Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учнівські команди  усіх 14 закладів боролися за право представляти громаду на обласному етапі .  Закономірно, що найбільше представництво із найбільшого закладу - Чемеровецького НВК №1 .Наразі журі визначає переможців та призерів Конкурсу . Дякуємо усім учасникам та бажаємо перемоги!!!

16:09 03.11.2020

Обговорили особливості проведення інституційного аудиту в закладах освіти

Днями  відділом освіти , молоді та спорту  селищної ради проведено онлайн - семінар у програмі ZOOM для директорів закладів загальної середньої освіти з питань інституційного аудиту. Освітній експерт Валентина Колодій познайомила керівників із загальними аспектами проведення у закладах загальної середньої освіти інституційного аудиту та запропонувала форму спостереження за освітнім середовищем , що є одним із напрямів оцінювання. Учасники онлайн-зустрічі  повинні виконати домашнє кейс- завдання "Забезпечення комфортних і безпечних умов навчання та праці". Протягом навчального року планується проведення ще трьох семінарів - тренінгів, що допоможе якісно підготувати навчальні заклади до інституційного аудиту.

16:07 03.11.2020

Щоденна робота соціальних робітників

Щодня соціальні  робітники перебувають  пліч-о-пліч біля тих, хто потребує особливої підтримки. Крім фізичної, вони  надають інформаційну допомогу та проводять серед осіб похилого віку роз’яснення щодо заходів боротьби з  коронавірусною інфекцією. Також основною роботою в цей період є заготівля дров, завершення робіт на присадибних ділянках, утеплення будинків. Загалом з початку року працівниками сектору соціальної допомоги вдома  надано понад 100 тисяч послуг,  виявлено та взято на обслуговування 26 осіб.

15:59 03.11.2020

Заняття з реабілітологом в ІРЦ

Фізичні навантаження сприяють як здоров’ю в цілому, так і належному функціонуванню імунної системи зокрема. Тому реабілітолог інклюзивно-ресурсного центру селищної ради проводить з дітьми заняття з лікувальної фізичної культури спрямовані на: покращення кровообігу, навчання правильному диханню, зміцнення м’язів тулубу, верхніх та нижніх кінцівок. Ці заняття сприяють підвищенню імунітету та опірності організму. Дихальні вправи в свою чергу допомагають відпочити після занять, розслабитись, покращити стан дихальної системи.

15:53 03.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь