A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обговорили особливості проведення інституційного аудиту в закладах освіти

Днями  відділом освіти , молоді та спорту  селищної ради проведено онлайн - семінар у програмі ZOOM для директорів закладів загальної середньої освіти з питань інституційного аудиту. Освітній експерт Валентина Колодій познайомила керівників із загальними аспектами проведення у закладах загальної середньої освіти інституційного аудиту та запропонувала форму спостереження за освітнім середовищем , що є одним із напрямів оцінювання. Учасники онлайн-зустрічі  повинні виконати домашнє кейс- завдання "Забезпечення комфортних і безпечних умов навчання та праці". Протягом навчального року планується проведення ще трьох семінарів - тренінгів, що допоможе якісно підготувати навчальні заклади до інституційного аудиту.

16:07 03.11.2020

Щоденна робота соціальних робітників

Щодня соціальні  робітники перебувають  пліч-о-пліч біля тих, хто потребує особливої підтримки. Крім фізичної, вони  надають інформаційну допомогу та проводять серед осіб похилого віку роз’яснення щодо заходів боротьби з  коронавірусною інфекцією. Також основною роботою в цей період є заготівля дров, завершення робіт на присадибних ділянках, утеплення будинків. Загалом з початку року працівниками сектору соціальної допомоги вдома  надано понад 100 тисяч послуг,  виявлено та взято на обслуговування 26 осіб.

15:59 03.11.2020

Заняття з реабілітологом в ІРЦ

Фізичні навантаження сприяють як здоров’ю в цілому, так і належному функціонуванню імунної системи зокрема. Тому реабілітолог інклюзивно-ресурсного центру селищної ради проводить з дітьми заняття з лікувальної фізичної культури спрямовані на: покращення кровообігу, навчання правильному диханню, зміцнення м’язів тулубу, верхніх та нижніх кінцівок. Ці заняття сприяють підвищенню імунітету та опірності організму. Дихальні вправи в свою чергу допомагають відпочити після занять, розслабитись, покращити стан дихальної системи.

15:53 03.11.2020

Відбулась п’ятдесята сесія селищної ради

Сьогодні у великій залі Чемеровецького центру культури, дозвілля та мистецтв відбулось останнє пленарне засідання сесії Чемеровецької селищної ради VII скликання. В ході розгляду напрацьованого порядку денного депутати заслухали звіт про виконання бюджету селищної ради та погодили внесення змін до нього. Одноголосно підтримали  входження Чемеровецької селищної ради до складу засновників комунального некомерційного підприємства «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги», комунального некомерційного підприємства «Чемеровецька центральна районна лікарня», Чемеровецького районного центру фізичного здоров’я населення «Товтри», Чемеровецького спеціалізованого лісогосподарського об’єднання «Агроліс», Чемеровецького районного трудового архіву.  Також депутати погодили призначення директора Степанівського закладу дошкільної освіти «Сонечко».  

13:45 30.10.2020

Провели засідання виконкому

Сьогодні  у великій залі Центру культури, дозвілля та мистецтв  відбулось засідання виконкому, до порядку денного якого включено 14 питань, що  були розглянуті за участі  22 членів виконавчого комітету.

13:44 30.10.2020

Відбулись засідання постійних комісій селищної ради

В ході підготовки до 50-ї сесії селищної ради VII скликання сьогодні відбулось засідання постійних комісій. Після розгляду питань виконання бюджету та внесення змін до нього, члени комісій погодили прийняття будівель та об’єктів із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чемеровецького району у спільну власність сіл, селища Чемеровецької селищної ради. Також відповідно до Порядку розгляду електронних петицій  підготували до сесії пропозиції щодо реалізації  петиції «Облаштування «нормального» спортивно-ігрового майданчика на території Чемеровецького НВК № 2».

12:50 29.10.2020

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулось засідання конкурсної комісії по відбору кадрів відділу освіти селищної ради. Відбір проводився на посаду  директора  комунальної установи  «Степанівський  заклад  дошкільної освіти  «Сонечко». До участі в конкурсі  надійшла заява однієї претендентки. Відповідно до Порядку проведення конкурсу члени комісії проведуть оцінювання відповідей конкурсантки на екзаменаційні білети та  комісійним рішенням внесуть на розгляд сесії Чемеровецької  селищної ради.

12:48 29.10.2020

Відзначили 76-у річницю вигнання нацистів з України

З цієї нагоди працівники  селищної ради поклали квіти до  обеліску загиблим воїнам у Другій світовій війні в Парку Слави селища Чемерівці. «Ми маємо пам’ятати подвиг героїв, чия боротьба, самовіддана праця та героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас має жити пам'ять про неоціненний внесок наших земляків у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х, ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні», - зазначив у своєму виступі   селищний голова Олександр Собань. Учасники заходу вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

15:08 28.10.2020

Нові ідеї Центру модерації

Вчора  у Центрі відбулась зустріч,  присвячена підготовці нових кроків по реалізації завдань Концепції державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року. Передбачено, зокрема, дослідження загрозливих чинників формування патріотизму та утвердження національних цінностей. Визначено наступні пріоритети національно-патріотичного виховання: розвиток громадянської активності, створення системи військово-патріотичного виховання і духовно-моральний аспект. Важливим є також питання співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування, яке можна активізувати шляхом створення єдиного Центру національно-патріотичного виховання.

15:07 28.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь