A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Голодомор: ми зобов'язані пам'ятати!

Голодомор: ми зобов'язані пам'ятати!

У День пам’яті жертв Голодоморів 28 листопада в Україні традиційно вшанують заморених голодом хвилиною мовчання або молитвою, відвідають поминальне богослужіння, згадуючи вбитих комуністичним тоталітарним режимом співвітчизників. Такі ж  заходи вшанування відбудулись і у селі Почапинці. В.о старости Віталій Загородній та працівники закладів освіти, культури, соціальні робітники поклали лампадки до пам'ятника жертвам Голодомору 1932 – 1933 років та масових голодів 1921 – 1923 і 1946 – 1947 років.

16:27 28.11.2020

«Голодомор: пам'ять во спасіння»

«Голодомор: пам'ять во спасіння»

З метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу бібліотекарями Чемеровецької центральної бібліотека для дітей спільно з учнями 3-Б класу Чемеровецький НВК №1 "ЗОШ І-ІІІ ст. ліцей та МНВК під час book-travel: «Голодомор: пам'ять во спасіння», поринули в історичну мандрівку до 1932-33 років. У рамках заходу діти ознайомились з поняттям «геноцид», мали змогу переглянути фото пам’ятників у різних містах України, присвячених жертвам Голодомору, та переглянути виставку «Голодний рік, як чорна птиця над краєм змореним літа».

16:07 27.11.2020

Захист прав та інтересів дітей у громаді

Захист прав та інтересів дітей у громаді

27 листопада 2020 року розпочався 6 регіональний семінар із обміну досвідом "Реформування системи інституційного догляду та виховання дітей: обмін досвідом з актуальних питань практики". Участь взяли 5 областей України – Одеська, Закарпатська, Чернігівська, Хмельницька, Миколаївська. Участь у семінарі взяла завідувач сектору «Служба у справах дітей» відділу з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради Валентина Семенишена.

16:06 27.11.2020

Проведено ремонт водонапірної вежі у селі Чорна

Проведено ремонт водонапірної вежі у селі Чорна

Сьогодні техніка комунального підприємства «Комунсервіс»  працювала  над проведенням  поточного  ремонту  водонапірної вежі  у селі Чорна, що дасть можливість  безперебійно постачати   питну воду на вулиці  Тараса Римара, Пушкіна, частково вулиці Богдана Хмелицького і Зарічну.

17:21 26.11.2020

Проведено черговий рейд

Проведено черговий рейд

Сьогодні робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в складі представників Чемеровецької селищної ради, Держпродспоживслужби та поліції   проведено рейд серед суб’єктів господарювання смт Чемерівці щодо належного оформлення трудових відносин між роботодавцем та найманим працівником, наголошено на переваги офіційного працевлаштування. Доведено основні вимоги трудового законодавства в частині мінімальних гарантій в оплаті праці, нормах тривалості робочого часу, відпустки. Крім того,  здійснено моніторингове обстеження    щодо організації протиепідемічних заходів запобігання посиленню на території селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2.

17:19 26.11.2020

Держпродспоживслужба району повідомляє

Держпродспоживслужба району повідомляє

Відповідно до листів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів ВХ № 11.1.3-5/2/17844 від 23.11.2020 року «Щодо повідомлення RASFF № 2020.4924-fup 2» та «Щодо повідомлення RASFF  № 11.1.3.-5/2/17841 від 23.11.2020 року  виявлено:

10:39 26.11.2020

Запали свічку

Запали свічку

Шановні чемерівчани, мешканці громади! Запрошуємо вас 28 листопада взяти участь у загальнонаціональній  акції «Запали свічку», в ході якої відбудеться покладання квітів та лампадок до Пам»ятного знака жертвам голодоморів.  О 16.00 буде оголошено   хвилину  мовчання на вшанування пам’яті.  Також в цей час кожен з вас може долучитися до акції та встановити свічку на підвіконні свого помешкання. Пам»янімо разом усіх тих, хто безневинно відійшов у вічність!

16:56 25.11.2020

АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня включно, проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства». Чемеровецька селищна рада вкотре долучається до  цієї  акції.

16:52 25.11.2020

«Розвиваємо творчість та креативність за допомогою наборів LEGO®Education».

«Розвиваємо творчість та креативність за допомогою наборів LEGO®Education».

Сьогодні     керівники  закладів дошкільної освіти  Чемеровецької селищної ради були учасниками вебінару, що проводився  відділом STEM-освіти Інституту модернізації змісту освіти спільно з ТОВ «Інноваційні Освітні Рішення» на тему  «Розвиваємо творчість та креативність за допомогою наборів LEGO®Education». Під час вебінару  керівники ознайомилися  з новітніми технологіями та застосуванням їх в освітньому процесі.

16:50 25.11.2020

"Новорічні прикраси воїнам Слов'янська і Краматорська"

"Новорічні прикраси воїнам Слов'янська і Краматорська"

Лідери ради старшокласників Чемеровеччини, учні ЗНЗ та вихованці Будинку школярів долучились до благодійної акції "Новорічні прикраси воїнам Слов'янська і Краматорська". До роботи підійшли творчо і з любов'ю, щоб зігріти, передати частинку тепла дитячого серця та створити святково-радісну атмосферу на всі зимові свята.

16:48 25.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь