A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт вуличного освітлення в селі Біла

Черговим  населеним пунктом, в якому працювала  бригада працівників комунального підприємства «Комунсервіс», що проводить монтаж та ремонт на лініях вуличного освітлення, стало село Біла.  Проведено заміну десяти ламп, які вийшли з ладу. Також майстри встановили ліхтарі на фасаді Більського сільського будинку культури.

16:33 22.10.2020

Засідала Опікунська рада

З метою забезпечення виконання  селищною радою повноважень в частині захисту прав та інтересів осіб, що потребують опіки та піклування, сьогодні проведено засідання Опікунської ради.

16:32 22.10.2020

Культурні послуги в ОТГ для людей поважного віку: сутність, проблеми, перспективи

Одним із напрямків діяльності Хмельницького регіонального центру підвищення кваліфікації є науково-методична діяльність. Працівники і викладачі центру готують науково-практичні, навчально-методичні, інформаційні матеріали й видання; на базі центру з року в рік проводяться соціологічні дослідження й опитування. Не став виключенням і 2020 рік. Цікавою й емоційно-насиченою була участь в культурно-мистецькому проекті під назвою «Культура проти «ейджизму»: дослідження культурних послуг для осіб похилого віку в ОТГ». Проект реалізовувався громадською організацією «Інститут соціальної політики регіону» (м. Харків) за підтримки Українського культурного фонду[1] протягом червня-жовтня 2020 р. в п’яти областях України – Запорізькій, Івано-Франківській, Миколаївській, Харківській та Хмельницькій. Координаторкою проекту у Хмельницькій області була Тетяна Гаман — заступник директора центру.

09:41 22.10.2020

Відновлено вуличне освітлення в селі Чорна

Сьогодні сформована бригада працівників комунального підприємства «Комунсервіс», які проводять монтаж та ремонт на лініях вуличного освітлення, працювали в селі Чорна. Використовуючи автовишку майстри провели освітлення подвір’я Чорнянського сільського будинку культури. Також здійснили заміну ліхтарів вуличних електромереж, які вийшли з ладу.

12:40 21.10.2020

500 тонн щебеню завезено в село Кочубіїв

За домовленістю селищного голови Олександра Собаня з генеральним директором товариства "Промінь Галичина" Олександром Бурейком щебінь розвезено вулицями села. Майже в усіх населених пунктах селищної ради тривають поточні ремонти доріг комунальної власності.

12:31 21.10.2020

Врегульовано земельні питання в селі Черче

Днями працівники відділу земельних ресурсів здійснили виїзд до села Черче.   Запит жителів села стосувався врегулювання межового спору.  В ході вирішення спірного питання проведено роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень та встановлено межові знаки.

12:20 21.10.2020

Виконуємо вимоги протиепідемічних заходів на виборчих дільницях

В ході цьогорічного виборчого процесу безпека виборців на дільницях  - основне завдання органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. З метою забезпечення вимог Порядку здійснення протиепідемічних заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України,  селищною радою придбано засоби індивідуального захисту та дезінфекції. Також закуплено матеріали для облаштування прозорих бар'єрів та нанесення розмітки, що вказує на необхідність дотримання дистанції. Сформовані пакети, до яких увійшли захисні щитки, маски, рукавички, дезінфектори для рук, дезінфікуючі засоби для прибирання, плівка поліетиленова  тощо,  уже  передано на  виборчі дільниці.

16:48 20.10.2020

Поточний ремонт доріг у Почапинцях

Загалом для села за кошти селищного бюджету придбано 305 тонн щебеню. Сьогодні технікою товариства «Оболонь Агро»  розвезено 135 тонн. Комунальною технікою проведено його розгортання вулицями Лесі Українки, Незалежності та Миру. 

16:47 20.10.2020

В ЦНАПі працював мобільний сервісний центр МВС

Сьогодні, після тривалої перерви, в приміщенні Чемеровецького центру надання адміністративних послуг відбувся черговий  виїзний прийом громадян  працівниками мобільного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України. Власники десяти транспортних засобів провели їх перереєстрацію, чотирнадцять  осіб отримали посвідчення водія європейського зразка, для десяти громадян надано фахові консультації.

16:41 20.10.2020

Забезпечуємо паливними дровами на зиму

З метою забезпечення одиноких  пристарілих  громадянам  дровами  працівники  відділу з питань соціальної політики відслідковують та контролюють їх доставку, порізку та порубку. Сьогодні робітник відділу  працював в селі Слобідка-Смотрицька. На господарстві Марії Володимирівни Сидорук проведено порізку заготовлених дерев.

16:40 20.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь