A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Презентація фотовиставки «ОсобливаЯ»

Презентація фотовиставки «ОсобливаЯ»

Працівники Чемеровецької центральної бібліотеки провели презентацією фотовиставки «ОсобливаЯ». В сквері, біля будівлі бібліотеки усі охочі мали ознайомитися з інформацією про учасниць проєкту. Відвідувачами виставки були і школярі, і  працівники сусідніх установ, організацій, а також просто перехожі вулицями Чемеровець.

17:01 05.11.2020

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

На території громади постійно працюють рейдові групи, які  створені для контролю за дотриманням протиепідемічних норм та вимог карантинних заходів. До їх складу  входять працівники районного управління Держпродспоживслужби, поліції та селищної ради.    Сьогодні в ході перевірки обстежено заклади торгівлі та побутового обслуговування смт Чемерівці на предмет дотриманням соціального дистанціювання, маскового режиму та  проведення регулярної дезінфекції.

16:57 05.11.2020

Особливості ЗНО та ДПА 2021 року!

Особливості ЗНО та ДПА 2021 року!

До уваги школярів, педагогічних працівників та батьків інформація щодо організації та термінів проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання для учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти.

16:54 05.11.2020

Робота в напрямку покращення якості надання соціальних послуг

Робота в напрямку покращення якості надання соціальних послуг

Основне завдання відділу з питань соціальної політики - обслуговування та піклування за одинокими та самотньопроживаючими  особами похилого віку. Відділ постійно працює у напряму удосконалення  роботи соціальних робітників та покращення якості наданих послуг. З цією метою   облаштовано  пральню в приміщенні  Центру побутового обслуговування  у с.Біла. Крім прання, одяг та білизну прасують та за необхідності ремонтують.  Речі доставляються до Центру соціальні робітники і вони їх повертають назад. Введення даної послуги допомагає зменшити навантаження на соціальних робітників, сприяє покращенню  комфорту для пенсіонерів.

16:53 05.11.2020

Підвели підсумки  ЗНО-2020

Підвели підсумки ЗНО-2020

Сьогодні  за участі працівників Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, на платформі AdobeConnect Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся вебінар-нарада. Його учасниками від селищної ради були начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна та провідний спеціаліст відділу Майя Ковальчук. Під час онлайн зустрічі проведено аналіз результатів ЗНО-2020 в розрізі районів та об’єднаних громад  по усіх  навчальних предметах. Фахівці Центру відмітили позитивну динаміку участі випускників ЗЗСО Хмельницької області у зовнішньому незалежному оцінюванні 2020.

16:52 05.11.2020

Підписали Меморандум про співпрацю

Підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулася зустріч заступника селищного голови Юлії Повар та фахівців селищної ради  освітнього та соціального напряму  з головою благодійного фонду «Ксена» Оксаною Устиновою. Зустріч відбулась  в межах реалізації  Хмельницького регіонального компоненту проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії  суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Вінницькій та Хмельницькій областях», за підтримки Представництва МОМ в Україні (IOM Ukraine), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія  та Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

16:54 04.11.2020

Перші управлінські рішення новообраних рад. Настанови експертів.

Перші управлінські рішення новообраних рад. Настанови експертів.

Сьогодні в рамках реалізації Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» відбувся  навчально-інформаційний вебінар щодо кадрового забезпечення виконання новообраним органом місцевого самоврядування визначених законодавством повноважень . Його ініціаторами та організаторами виступили фахівці Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Хмельницького регіонального центру підвищення кваліфікації. Приклади та рояснення щодо напрацювання перших управлінських рішень новобраних  ради із кадрового забезпечення та виконання визначених законодавством повноважень навела експерт Школи управління людськими ресурсами Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні»  Наталія Гнидюк. Учасники навчання мали змогу відразу, в режимі питання-відповіді уточнити для себе усі незрозумілі аспекти формування кадрового забезпечення.

16:53 04.11.2020

В селах Залучанського старостату працював грейдер

В селах Залучанського старостату працював грейдер

Кілька днів поспіль  спецтехніка КП «Комунсервіс» працювала на вулицях сіл Залуччя та Черче. Грейдером проведено вирівнювання дорожного  полотна, сплановано відвід води. Після роботи техніки проїзд  дорогами став кращим та безпечнішим.

16:50 04.11.2020

Працювала комісія  по наданню матеріальної допомоги

Працювала комісія по наданню матеріальної допомоги

Сьогодні в залі засідань селищної ради  відбулось чергове засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян. Протягом проточного місяця по допомогу на лікування звернулись 13 мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади. За результатом  детального  аналізу кожної справи членами комісії напрацьовано пропозиції для формування проєкту розпорядження селищного голови щодо виплати визначеного розміру допомоги.

16:29 03.11.2020

Участь у Міжнародного мовно- літературного конкурсу

Участь у Міжнародного мовно- літературного конкурсу

Минулої суботи п'ятдесят школярів закладів загальної середньої освіти  селищної ради взяли участь у ІІ етапі  Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учнівські команди  усіх 14 закладів боролися за право представляти громаду на обласному етапі .  Закономірно, що найбільше представництво із найбільшого закладу - Чемеровецького НВК №1 .Наразі журі визначає переможців та призерів Конкурсу . Дякуємо усім учасникам та бажаємо перемоги!!!

16:09 03.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь