A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено щебеневий ремонт доріг у Красноставцях

Проведено щебеневий ремонт доріг у Красноставцях

Ще кілька днів тому у село було завезено 250 тонн щебеню. Учора  директор фермерського господарства «Степ» Тарас Степчук  надав техніку, якою матеріал розвезено та розгорнуто вулицями села. 

16:39 20.10.2020

Ремонт  даху Кочубіївського  СБК

Ремонт даху Кочубіївського СБК

Днями  розпочато роботи по ремонту даху закладу культури. Придбання частини матеріалів профінансовано з бюджету селищної ради, частину шиферу надано громадською приймальнею "За конкретні справи". Перекриття проводять будівельники приватного підприємства "Кочубіївське".

16:20 19.10.2020

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Сьогодні відбулася чергова розширена апаратна нарада,  яка дала можливість ефективно  та конструктивно обговорити комплекс галузевих питань  та спланувати роботу в усіх населених пунктах громади. Основним акцентом наради стали питання матеріально-технічного та протиепідемічного забезпечення проведення виборів 25 жовтня 2020 року в частині компетенції селищної ради.

16:12 19.10.2020

Забезпечуємо підключення до Інтернету в селах громади

Забезпечуємо підключення до Інтернету в селах громади

Декілька  років тому  мати швидкісний інтернет в селі було майже неможливо. Проте сьогодні    це  вже гостра необхідність  для  спілкування, доступу до інформації, для забезпечення належного освітнього простору. Отож,  інтернетизація населених пунктів громади  - це вимога сьогодення.     Вже кілька тижнів в селі Кочубіїв тривають роботи з підключення швидкісного Інтернету. Провайдер - Crazy Network. Забезпечено підключення до Кочубіївського  старостату та дошкільного навчального закладу.

16:05 19.10.2020

Оновлено сходи Свіршковецького СБК

Оновлено сходи Свіршковецького СБК

В населених пунктах громади тривають  ремонтні роботи на  об’єктах соціального та культурного значення. Днями в селі Свіршківці  оновлено сходи   сільського будинку культури. Матеріали закуплено за кошти селищного бюджету.  

16:03 19.10.2020

Заходи благоустрою біля дитсадка

Заходи благоустрою біля дитсадка

Біля Почапинецького дошкільного навчального закладу найближчим часом буде встановлено  новий ігровий майданчик. Наразі готується територія для його облаштування. Сьогодні проведено  роботи по видаленню  старого дерева на цій ділянці.  Деревину використають для опалення дитячого садочка. Даний захід також призупинить руйнування фундаменту будівлі.

16:03 19.10.2020

Привітали з професійним святом

Привітали з професійним святом

У переддень професійного свята Чемеровецьки селищний голова Олександр Собань привітав колектив Солодового заводу ПрАТ «Оболонь» з Днем працівників харчової промисловості.  «Навіть у непростих умовах карантину солодовий завод стабільно працював та і надалі забезпечує високоякісною сировиною для виготовлення пива. Переконаний, що ви й надалі нарощуватимете темпи виробництва та оновлення технологій.», – зауважив Олександр Собань.                                                                                         

15:22 16.10.2020

Продовжується щебеневий ремонт на дорогах громади

Продовжується щебеневий ремонт на дорогах громади

З метою покращення дорожнього покриття за кошти селищної ради проводиться щебеневий  ремонт на дорогах населених пунктів громади. Сьогодні комунальною технікою розгорнуто щебінь вулицями села Сокиринці.

15:16 16.10.2020

Заходи освітлення в селах громади

Заходи освітлення в селах громади

Сьогодні працівники КП «Комунсервіс» працювали в Ямпільчику. Для повного завершення вуличного освітлення села майстри працювали над монтажем по вулицях Центральній та Скальна. Використовуючи комунальну автовишку встановлено 6 нових ліхтарів та проведено заміну 12.

13:50 16.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь