A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Завершено вуличне освітлення в селі Хропотова

Завершено вуличне освітлення в селі Хропотова

Селищний голова Олександр Собань визначив основними заходами у плані розвитку населених пунктів об’єднаної  громади протягом  поточного року завершити вуличне освітлення усіх сіл. Поступово реалізовуючи визначену ціль, цього тижня до числа освітлених населених пунктів додалось село Хропотова. Працівники комунального підприємства «Комунсервіс»  завершили капітальний ремонт лінії.

17:00 15.10.2020

З нагоди Дня захисника України

З нагоди Дня захисника України

А також з нагоди  Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці у селі Почапинці біля пам»ятного знака відбулися урочистості, в ході яких учасником бойових дій Іваном Дорошем піднято державний прапор, хвилиною мовчання вшановано пам'ять борців за незалежність нашої держави, звучали урочисті промови та патріотичні пісні. Такі ж тематичні заходи пройшли в усіх населених пунктах громади.

09:09 14.10.2020

Шановні захисники України!

Шановні захисники України!

Служити державі завжди було почесною справою. І подвійна честь та велика гордість захищати рідну землю в непрості для неї часи, дарувати людям спокій та оптимізм.

16:22 13.10.2020

З нагоди Дня  захисників України

З нагоди Дня захисників України

Сьогодні на Центральній площі  селища Чемерівці відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисника України. Початком урочистостей  стало покладання квітів  до пам’ятника Героям Небесної Сотні. Селищний голова Олександр Собань привітав учасників заходу з прийдешнім святом.

15:33 13.10.2020

Обговорили актуальні питання діяльності громади

Обговорили актуальні питання діяльності громади

Відповідно до робочого плану сьогодні   відбулась апаратна нарада за участю виконуючих обов’язки старост. Начальники відділів виконавчого комітету доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та повідомили про заплановані заходи на поточний. Детальними в обговоренні з в.о старост стали теми вивезення матеріалу для ремонту доріг, проведення заходів освітлення та водозабезпечення, готовності до нового опалювального сезону.  Визначились з черговістю залучення працівників та техніки  комунального підприємства «Комунсервіс» до виконання господарських робіт в селах об’єднаної селищної ради.

16:53 12.10.2020

Замінено цямбриня в селі Красноставці

Замінено цямбриня в селі Красноставці

Чемеровецька селищна рада продовжує виділяти кошти бюджету на проведення ремонтів криниць громадського користування. Сьогодні оновлено цямбриня  на криниці в селі Красноставці по вулиці Головатюка. 

16:52 12.10.2020

І не буде переводу українському народу

І не буде переводу українському народу

Напередодні Дня захисника України та українського козацтва у Чемеровецькій центральній бібліотеці для дітей відбулося пізнавально-розважальне шоу: "І не буде переводу українському народу, доки з глибини сторіч долина відгомін слави козаків". Готували свято для учнів 3-В класу Чемеровецького НВК №1. Окрім пізнавальної частини, в якій діти знайомилися з історією козацтва, звичаями, які панували на Запоріжській Січі, бойовими звитягами. Також учасники мали можливість взяти участь в різноманітних тематичних конкурсах: "Сильна рука", "Втеча з полону", "Врятувати пораненого товариша" та інші. Під час конкурсів діти демонстрували кмітливість та розум, а ще знання з історії козацтва в інтелектуальних вікторинах.

16:49 12.10.2020

Петиція на розгляді Чемеровецької селищної ради

Петиція на розгляді Чемеровецької селищної ради

Петиція "Облаштування "нормального" спортивно-ігрового майданчика на території Чемеровецького НВК #2 - електронна петиція"набрала необхідну кількість голосів та перебуває на розгляді Чемеровецької селищної ради.

15:37 12.10.2020

З глибини сторіч луна козацький клич

З глибини сторіч луна козацький клич

В рамках відзначення 14 жовтня  Дня українського козацтва та Дня Захисника України Чемеровецька центральна бібліотека організовує ряд тематичних заходів. Першим з них став літературний модуль пам’яті: "З глибини сторіч луна козацький клич". Усі охочі можуть ознайомитись з історичними віхами становлення козацтва України на сторінках пропонованих видань.

15:17 09.10.2020

Бесіди та роз’яснення як засіб профілактики

Бесіди та роз’яснення як засіб профілактики

З метою попередження злочинності, насильства, булінгу, інших негативних явищ в соціумі та пропаганди здорового способу життя завідувачка сектору «Служба у справах дітей» Валентина Семенишина проводила сьогодні роз’яснювальну роботу серед жителів та гостей селища Чемерівці. В ході зустрічей з перехожими, спілкування з ними давалися роз’яснення чинного законодавства щодо правової відповідальності за вчинення згаданих злочинів.

15:17 09.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь