A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Он-лайн семінар «Освітній процес в умовах адаптивного карантину»

 Ірина Качуріна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, взяла участь у он-лайн семінарі для освітніх керівників щодо організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину, дистанційного та змішаного навчання. Семінар проходив у форматі EduLab – обговорення досвіду, пошук рішень. Модераторами даного заходу виступили експерти з освіти Програми «U-LEAD з Європою» Сергій Дятленко, Алевтина Седоченко. В ході семінару розглянуто приклади організації дистанційного та змішаного навчання в школах м.Київ та м.Львів, наголошено на рекомендації МОН та МОЗ України, запропоновано корисні ресурси та посилання щодо організації навчання в період адаптивного карантину.

15:26 18.09.2020

Поточний ремонт приміщення центру обслуговування одиноких та одиноко проживаючих громадян

Сьогодні  соціальними працівниками відділу з питань соціальної політики сіл  Біла, Чорна, Степанівка, Залуччя та Черче проводиться поточний ремонт  приміщення віддаленого центру обслуговування одиноких  та одиноко проживаючих громадян  у селі  Біла. В центрі  надаються послуги соціальним робітником Василем Яжуком з ремонту взуття , дрібного ремонту знарядь праці, радіоапаратури та проводяться заходи з нагоди вітання ювілярів та інших свят.

15:20 18.09.2020

Встановлення паркану на Шидловецькому кладовищі

Сьогодні  за ініціативою виконуючого обов'язки старости Шидловецького старостату Петра Семенишина розпочалися роботи  по встановленню європаркану на  старому кладовищі  у селі Шидлівці. Загалом за кошти селищної ради придбано вісімдесят чотири метри огорожі.  До робіт  активно долучилися місцеві мешканці.

15:14 18.09.2020

Проведено роз’яснювальну роботу

Сьогодні  працівниками селищної ради проведено бесіди із підприємцями, що здійснюють господарську діяльність в населених пунктах  Шидловецького та Андріївського старостату.

16:31 17.09.2020

Засідала опікунська рада

З метою забезпечення виконання Чемеровецькою селищною радою повноважень в частині захисту прав та інтересів осіб, що потребують опіки та піклування, сьогодні проведено засідання Опікунської ради.

16:17 17.09.2020

Відзначили професійне свято рятівники

Сьогодні    Чемеровецький селищний голова Олекандр Собань та його перший заступник Юрій Войтов  завітали на урочисті заходи  з нагоди Дня рятівника до Чемеровецького районного сектору Головного управління Державної служби України   з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. Звернувшись зі словами вітання до представників однієї із найблагороднішої та найвідважнішої професії, голова громади вручив Подяки Чемеровецької селищної ради   Орищуку Віталію  Вікторовичу -     начальнику  караулу, Шутому Володимиру Васильовичу - диспетчеру, Скопецькому Олександру Броніславовичу - водію  20-ї державної  пожежно-рятувальної частини.

16:16 17.09.2020

Автовишка комунального підприємства працювала в Чемерівцях

Сьогодні, використовуючи автовишку комунального підприємства «Комунсервіс», проводилося відновлення вуличного освітлення. По  вулицях Піонерська, Щорса та Толстого  замінили   лампи,  які вийшли з ладу.

16:53 16.09.2020

Послуги позашкільної освіти у новому форматі

Гуртки «Магія творчості»  та «Кольорові долоньки» Чемеровецького Будинку школярів, в якому займаються молодші школярі, розпочали заняття у новому форматі – на свіжому повітрі. Послуги позашкільної освіти креативні педагоги надають на повітрі  дотримуючись санітарних та гігієнічних вимог. Визначено кілька чудових природніх локацій. Вихованці в захваті.

16:52 16.09.2020

Придбано ігрове та спортивне обладнання для вихованців закладів дошкільної освіти

Провідним видом освітньої діяльності дітей дошкільного віку є - ігрова. З метою досягнення цілей розвитку дітей різного віку (від 1,5 до 6 років) для вихованців 20 закладів дошкільної освіти Чемеровецької селищної ради придбано ігрове та спортивне обладнання, яке допоможе дітям формувати активне, граматичне мовлення, розвивати зорові,слухові, тактильні відчуття, оволодіти предметно-практичною діяльністю, засвоїти сенсорні еталони (колір,форма, розмір), організовувати сюжетно-рольову гру, створити умови для участі дітей у різних видах діяльності.

16:02 16.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь