A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Замінено цямбриня в селі Вікторівка

Замінено цямбриня в селі Вікторівка

Протягом чотирьох років питання ремонту та оновлення криниць громадського користування почергово вирішуються у кожному населеному пункті об’єднаної громади. Сьогодні майстри встановили нове цямбриня вартістю 8 тис.грн,  на криниці громадського користування. Жителі села не залишились осторонь та допомогли влаштовувати покриття криниці.

16:42 07.10.2020

Успішний старт Малої академії наук

Успішний старт Малої академії наук

Вітаємо переможця обласного конкурсу знавців географії  Владислава Марчука, здобувача освіти 7 класу Чемеровецького НВК№1. За досягнутий успіх дякуємо вчителю Оксані Юркевич  і бажаємо нових перемог.

16:26 07.10.2020

Здобули перемогу у Всеукраїнському  конкурсі

Здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі

У вересні 2020 року у м. Золочів, Львівської області проходив Всеукраїнський конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва " Моя квітуча Україна". Чемеровеччину на конкурсі представила художник Чемеровецького Центру культури, дозвілля і мистецтва Інна Мельниченко. Журі конкурсу, враховуючи технічну й художню виразність виконання, творчу індивідуальність та оригінальність робіт,  нагородило Інну Іванівну медаллю та дипломом І ступеня.

15:31 06.10.2020

Готуємо заклад освіти до опалювального сезону

Готуємо заклад освіти до опалювального сезону

Майстри комунального підприємства «Комунсервіс» завершили роботи по заміні підвідної вітки тепломережі від модульної котельні ПП «Екогеологія» до будівлі  Чемеровецького дитячого садочка «Дзвіночок». Загалом проведено заміну 54 погонних метрів теплопровідних труб. Даний проєкт реалізовано з  метою забезпечення дотримання належного та безперебійного температурного режиму в усіх кімнатах навчального закладу. 

15:29 06.10.2020

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади

Сьогодні відбулось засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади  провідного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту. Після оцінки екзаменаційної роботи претендента на знання вимог законодавчих актів щодо діяльності органів місцевого самоврядування та специфіки роботи відділу,  членами комісії буде прийнято рішення та надана на розгляд  селищного голови пропозиція з відповідним висновком.

15:28 06.10.2020

Розпочато влаштування пішохідної доріжки по луці Центральна

Розпочато влаштування пішохідної доріжки по луці Центральна

Минулого тижня розпочато будівництво тротуару з облаштуванням велосипедної доріжки від Чемеровецького НВК №2 до автостанції. До  загальної справи долучився керівники великих сільськогосподарських підприємств та суб’єкти підприємницької діяльності селища Чемерівці.  

16:34 05.10.2020

Розпочато ремонт  даху  Залучанського клубу

Розпочато ремонт даху Залучанського клубу

Заходами  Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2020 рік передбачено капітальний ремонт будівлі закладу культури. Початком реалізації проекту стане перекриття клубу.  Для проведення перекриття даху сьогодні в село завезено шифер. Майстри відразу розпочали демонтаж старого покриття. Враховуючи погодні умови, перекриття будуть проводити частинами. Передбачений обсяг робіт заплановано завершити до кінця поточного місяця.

16:26 05.10.2020

Проводиться ремонт адмінбудівлі Залучанського старостату

Проводиться ремонт адмінбудівлі Залучанського старостату

Будівля, в якій знаходиться старостат, а  також бібліотека, поштове відділення  та робочі кабінети представників агроформувань, які орендують сільськогосподарські угіддя, давно потребувала ремонту. Із запланованого комплексу  робіт в приміщенні уже проведено заміну одинадцяти вікон та вхідних дверей на металопластикові. Також  замінено електропроводку, пошпакльовано та пофарбовано частину кімнат. Кошти на проведення косметичного оновлення приміщення виділено з селищного бюджету.

16:22 05.10.2020

Взяли участь у Всеукраїнському проєкті

Взяли участь у Всеукраїнському проєкті

В Україні стартував проєкт «Школа тренерів організаційної спроможності для культурних інституцій малих міст», який реалізовується ХМГО “Центр розвитку громад” за підтримки Українського культурного фонду. В числі учасників  30 майбутніх тренерів та тренерок з усієї України навчальної програми «Комунікаційна стратегія культурного оператора» директор Чемеровецького центру культури, дозвілля та мистецтв Людмила Мельник. Протягом трьох днів навчання, яке відбувалося в online-форматі на платформі Zoom разом з спікерами Світланою Чернецькою, експерткою з комунікації на Українському радіо та у проєкті ЄС "Право-Justice" , Тетяною Федорковою, редакторкою cайту mediaport.ua, журналісткою Суспільного Харків, Володимиром Носковим, журналістом «Першого каналу Українського радіо» розбирали теми внутрішньої комунікації, взаємодії з цільовою аудиторією, комунікаційної стратегії, кризових комунікацій і створення контент-плану, важливість комунікувати з медіа.

16:20 05.10.2020

У селах Черче та Залуччя проведено профілактичний рейд «Діти вулиці»

У селах Черче та Залуччя проведено профілактичний рейд «Діти вулиці»

Сьогодні завідувачкою сектору «Служба у справах дітей» Валентиною Семенишиною спільно з поліцейським офіцером громади Богданом Петелько у селах Черча та Залуччя проведено профілактичний рейд «Діти вулиці». Захід спрямований на запобігання бездоглядності та безпритульності серед дітей, виявлення малолітніх та неповнолітніх дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, недопущення вживання ними алкогольних напоїв, тютюнових виробів.

16:20 05.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь