A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

30.09.2020 року 8.00 годині у лекційній залі Чемеровецького центру культури, дозвілля  та мистецтв відбудеться засідання виконавчого комітету селищної ради

12:03 29.09.2020

Ліквідовано порив

Ліквідовано порив

Сьогодні силами працівників та комунальної техніки КП «Комунсервіс» ліквідовано порив на ділянці водогону по вулиці Миру в селі Велика Зелена. До проведення робіт активно долучилися і мешканці села.

17:16 28.09.2020

Продовжується ремонт дороги по вулиці Наливайка

Продовжується ремонт дороги по вулиці Наливайка

Не тільки у населених пунктах громади, але й у Чемерівцях є особливо складні вуличні дороги, які потребують   значної уваги в частині проведення ремонту та чималих фінансових вкладень з бюджету селищної ради. До таких  у селищі відноситься вулиця Наливайка. Ремонт дорожного полотна, облаштування лотків на частині дороги частково було проведено ще у позаминулому році. З метою продовження робіт по забезпеченню якісного водовідведення  наразі придбано ще 70 бетонних лотків на суму понад 46 тисяч гривень.

17:06 28.09.2020

Відбулася зустріч з військовими

Відбулася зустріч з військовими

Сьогодні відбулася зустріч селищного голови Олександра Собаня  з   представниками  військової  частини А2738 м. Кам'янець –Подільський. Предметом розмови було залучення військовозобов’язаних  населених пунктів Чемеровецької громади на службу у Збройні Сили України за контрактом. На даний час військова частина найбільше потребує контрактників на посади водія, електрика, водія-заправника, водія – кранівника.

15:41 25.09.2020

Обстежено умови проживання дітей

Обстежено умови проживання дітей

Сьогодні з метою соціального та правового захисту дітей та активізації роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, керівником Служби у справах дітей Валентиною Семенишеною   спільно з працівниками сектору соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Галиною Паламарчук та Аліною Жилою здійснено виїзд у села Кормильча та Кочубіїв.

15:40 25.09.2020

Завершено монтування ліній вуличного освітлення у Свіршковецькому старостаті

Завершено монтування ліній вуличного освітлення у Свіршковецькому старостаті

Вчора за сприяння голови селищної ради Олександра Собаня та керуючого кластером "ТОВТРИ" Анатолія Степчука завершено монтування ліній вуличного освітлення в селі Свіршківці по вулицях Лісовій, Садовій, Івана Мазепи, Грушевського, Шкільній, Молодіжній, Новоселицькій та в селі Демківці по вулицях Зарічній, Шевченка, Дружби, Кільцевій, Нагірній. Всього встановлено 95 ліхтарів.

15:10 25.09.2020

Провели нараду з діловодами

Провели нараду з діловодами

Сьогодні з використанням платформи Zoom  проведено чергову нараду з діловодами загального відділу. Керуюча справами виконавчого комітету Жанна Народовець в ході наради обговорила з учасниками конференції  поточні питання  діловедення. До наради долучилась начальник відділу   Чемеровецького управління соціального захисту Галина Бернацька, котра спільно з начальником відділу соціальної політики селищної ради Віталієм Приймаком надала роз’яснення щодо формування пакету документів для здійснення доплат одиноким громадянам старше 80 років. В ході підготовки чергових місцевих  виборів, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Чемеровецької райдержадміністрації Лариса Осадчук ознайомила з календарним планом підготовки виборів та акцентувала увагу на  уточненні списків виборців.  Завідувачка Служби у справах дітей селищної ради Валентина Семенишена  довела вимоги щодо формування  картотек на дітей-сиріт.    Начальник загального відділу селищної ради Лідія  Яцковська довела новели законодавства в частині нотаріальних дій, оформлення дотацій на бджолосім’ї.

16:47 24.09.2020

Ініціативи місцевих мешканців

Ініціативи місцевих мешканців

Мешканці вулиці Вишнева у селі Чорна провели ремонт дорожнього покриття. Власними силами селяни  розгорнули щебінь,  придбаний та напередодні завезений селищною радою.

16:46 24.09.2020

Встановили огорожу довкола свердловини

Встановили огорожу довкола свердловини

В селі Кугаївці облаштовано огорожу довкола прилеглої до водонапірної вежі території. Опори для арканної сітки жителі села встановили  минулого року.  Сьогодні над  кріпленням сітки працювали в.о старости Олександр Гураль,  комунальний працівник Станіслав Сиротюк , допомагав їм житель села Дмитро Синишин. Також викосили суху траву та впорядкували територію.

16:45 24.09.2020

Завершено роботу в проєкті ПУЛЬС

Завершено роботу в проєкті ПУЛЬС

У 2017 році Чемеровецька центральна бібліотека приєдналася до проєкту ПУЛЬС. Перед командою-учасницею постали питання, як донести інформацію про реформу децентралізації мешканцям громади; як створити місце спілкування представників влади і жителів селища; як залучити молодь до участі в процесах, що відбуваються у громаді?

16:22 24.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь