A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Жердянська ЗОШ  набуває сучасного вигляду

Жердянська ЗОШ набуває сучасного вигляду

З кожним днем внутрішнє оздоблення навчального закладу починає відповідає зовнішньому. Креативні дизайнерські ідеї муралів на стінах  фойє, коридорів та кабінетів  уже  створюють атмосферу  нового освітнього простору. Разом з тим оздоблювальні роботи ще тривають, як і ремонт харчоблоку,  стелі та стін спортивної зали,  улаштування подвір’я бруківкою.  З метою контролю за станом проведення робіт сьогодні школу відвідали перший заступник селищного голови Юрій Войтов та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна.

16:39 04.08.2020

Триває моніторинг якості  надання соціальних послуг

Триває моніторинг якості надання соціальних послуг

Відділом соціальної політики Чемеровецької селищної ради відповідно до затвердженого керівником відділу графіку проводиться  моніторинг  якості  надання соціальної послуги догляду вдома. Завідувач сектором соціальної допомоги вдома Алла Далінова перевірила роботу соціальних робітників відділу, які працюють у селах Степанівка, Жердя, Кочубіїв, Збриж. Моніторинг соціальних послуг передбачає систематичний збір та обробку статистичних, оперативних, адміністративних даних.   Для отримання якісних показників даних моніторингу було здійснено вибіркове анкетування підопічних відділу з питань соціальної політики.В ході обстеження встановлено належний догляд за підопічними, соціальні робітники  своєчасно доставляють їм продукти харчування і ліки, прибирають в будинках, на подвір’ї, допомагають  по господарству, носять воду, оплачують  комунальні послуги, допомагають в обробці присадибних ділянок.

16:31 04.08.2020

Толока в селі Жердя

Толока в селі Жердя

Працівники селищної ради зорганізувались на проведення очищення території довкола території кладовища. Залучивши  до робіт комунального робітника, провели видалення кущів та трави.   

16:29 04.08.2020

В  ході ІІ – етапу обласного конкурсу «Лідер читання»

В ході ІІ – етапу обласного конкурсу «Лідер читання»

Чемеровецька центральна бібліотека здобула перемогу у обласному конкурсі.  «Лідером читання» став користувач Шидловецької сільської бібліотеки Денис Замрикот, який у загальному рейтингу набрав найбільшу кількість балів. Програма ІІ - етапу конкурсу складалася з чотирьох частин і в кожній з них учасники мали проявити, інтелект, креативність та комунікацію. Дванадцять учасників взяли участь у вікторинах, конкурсах та розвагах. За кожну вірну відповідь вони мали можливість отримувати певну кількість балів, яка дозволяла їм рухатися по рейтинговій табличці до фінішної прямої.

15:23 04.08.2020

#Культура_non_stop

#Культура_non_stop

У Міжнародному конкурсі «GOLD EUROPE/ STARS 2020-2021» у м. Прага (Чехія) майстерність, креативність та творчість  демонструвала  художник Чемеровецького Центру культури, дозвілля і мистецтва Інна Мельниченко. Серед представників жанру  з  9-ти країн Інна Іванівна стала лауреатом І-го ступеня та нагороджена медаллю переможця.

16:27 03.08.2020

Допомога сім’ям зі складними життєвими обставинами

Допомога сім’ям зі складними життєвими обставинами

Минулого тижня працівники відділу з питань соціальної політики здійснили обстеження у селі Криків сім’ї, яка опинилися у складних життєвих обставинах. З метою покращення умов проживання вказано на недоліки у забезпеченні санітарних умов проживання родини та  надано матеріали для косметичного ремонту житла. Також працівники відділу передали  дітям, які виховуються в сім’ї, гуманітарну допомогу  від  благодійного фонду «Карітас-Україна».

16:26 03.08.2020

Триває підготовка до  2020-2021 навчального року

Триває підготовка до 2020-2021 навчального року

Сьогодні селищна рада отримала закуплені  комплекти шкільних меблів для першокласників. Загалом, відповідно до потреб придбано 195 нових та сучасних комплекти. Наступного тижня парти та стільці  будуть розвезені у закладів загальної середньої освіти  громади.  «Ми готові до початку нового начального року. Маю надію , що епідеміологічна ситуація не завадить традиційному початку нового  навчального року, як ми до того звикли і 1 вересня усі  наші  першокласники  прийдуть у відремонтовані класи та  посядуть за нові парти»  - селищний голова Олександр Собань.

16:25 31.07.2020

Ремонт приміщень харчоблоку Чемеровецького НВК№2

Ремонт приміщень харчоблоку Чемеровецького НВК№2

Відповідно до запланованого обсягу ремонтних робіт  замінено каналізаційну та вентиляційну  системи, сантехніку, мийні  ванни, витяжні вентиляції. В харчоблоці оновлено  облицювальну плитку. Наразі  проводиться шпаклювання стін та стелі. У відремонтованих приміщеннях буде встановлено нове технологічне обладнання, придбане заздалегідь. До початку нового навчального року усі роботи будуть завершені.

14:31 31.07.2020

Працювала комісія  по наданню матеріальної допомоги

Працювала комісія по наданню матеріальної допомоги

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулось засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян. За минулий місяць надійшло 16 заяв від мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади.  За результатом  детального  аналізу членами комісії кожної справи напрацьовано пропозиції для формування проєкту розпорядження селищного голови щодо виплати визначеного розміру допомоги.  

14:30 31.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь