A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці громади!

Інформуємо вас про те, що з метою запобігання поширенню на території  населених  пунктів Чемеровецької селищної ради коронавірусної хвороби COVID-19, у неділю 3 травня  усі магазини в селищі Чемерівці та населених пунктах громади будуть зачинені. Працюватимуть лише аптеки та автозаправки. Рекомендуємо Вам завчасно здійснити необхідні покупки.

09:23 29.04.2020

Щоб навчати з дому, потрібен інший підхід

Вчителі початкової школи успішно долають і цей виклик сьогодення. Так, з 21 по 27 квітня  у мобільному додатку Viber початківці обмінювалися власними напрацюваннями для дистанційного навчання. Цікаві відеоуроки презентували: Фастова Н.В. , Думська Н.О. , Крупяк І.В. Онлайн зустрічі на платформі Zoom  вже практикують Сльота І.С. , Мисловська В.М., Котик М.М. Цікаві короткі відео для пояснення нового матеріалу запропонували колегам Прищепа О.М, Громович А.В.,  а В.В. Домбровська довела, що зворотній зв'язок важливий з 1 класу. Скріни сторінок  спілкування з батьками та учнями у вайбер групі відкрили Куца О.В, Кизима М.А.  Майстерка вдалася, кожен, хто відвідає сторінку у Фейсбуці "НУШ Чемеровеччини" обов'язково знайде лайфхак для того, щоб у травні навчання з дому було ще цікавішим.

15:45 28.04.2020

Завершення 2019-2020 навчального року

28 квітня 2020 року відбулася онлайн нарада керівників закладів загальної середньої освіти із начальником відділу Іриною Качуріною, спеціалістами та завідуючою методичним кабінетом. Під час онлайн зустрічі з директорами шкіл обговорено питання організованого завершення навчального року, проведення підсумкового оцінювання знань школярів, оформлення шкільної документації, видача документів про результати навчальних досягнень. 

15:43 28.04.2020

«Відкритий ринок» очікує фермерів Хмельниччини

Проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств. Ініціатори проєкту -  громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України. На спеціальному інтерактивному сайті фермери з усієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проєкт некомерційний, тому користування платформою є безкоштовним.

13:43 28.04.2020

Обговорили можливості психологічної підтримки в умовах карантину

Сьогодні фахівці інклюзивно-ресурсного центру  провели онлайн-нараду з використанням платформи ZOOM. Разом з вчителями індивідуального, інклюзивного навчання та з асистентами вчителів. Серед основних питань обговорення – організація дистанційного навчання дітей з особливими освітніми потребами, психологічна підтримка батьків та педагогів, важливість фізичної активності дітей.

21:23 27.04.2020

Обговорили вимоги Міністерства освіти і науки України

Чергова відеоконференція з учителями  суспільних дисциплін  закладів загальної середньої освіти Чемеровецької  селищної ради відбулася сьогодні під керівництвом  методиста відділу освіти, молоді та спорту Валентини Колодій. Педагоги - суспільники  обговорили всі вимоги Міністерства освіти і науки України щодо закінчення навчального року та оцінювання  навчальних досягнень учнів.  Напрацювали історики також основні заходи щодо випуску журналу "Педагогічний вісник Поділля", присвяченого 75 річниці завершення Другої світової війни. З цього питання опрацьовано лист Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 17 квітня 2020 року.

13:57 27.04.2020

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Шановні жителі громади!

Тридцять чотири роки минає з часу, коли на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа, якій судилося стати незагойною раною для всього людства. Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах.

14:08 24.04.2020

Напередодні відзначення 34-річниці аварії на Чорнобильській АЕС

У спогад про страшну  техногенну катастрофу, яка потрясла Україну  і  світ у квітні 1986 року, зламала долі сотень людей, підірвала здоров'я тисяч та змусила десятки років боротися із своїми наслідками, керівники Чемеровецької селищної ради,  райдержадміністрації та районної ради поклали квіти до  пам`ятника «Героям та жертвам Чорнобиля» на території Парку Слави в смт Чемерівці.

14:07 24.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь