A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Приймали вітання працівники освітянської галузі

Сьогодні в глядацькій залі Центру культури, дозвілля та мистецтв з нагоди прийдешнього Дня вчителя привітали всіх освітян Чемеровецького краю.  З вітальним словом  до  освітян звернулися очільники влади районного рівня, а також  Чемеровецький селищний голова Олександр Собань. Зі сцени Олександр Володимирович щиро   побажав педагогам щоденної наснаги в роботі, миру, бадьорості, духу та родинного тепла та подякував присутній у залі своїй вчительці. Святкову концертну програму для вчителів підготували учні та викладачі навчальних закладів району. 

15:45 04.10.2019

Дорогі вчителі!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом! В усі часи вчитель не тільки передавав знання, а й своєю мудрістю та любов’ю вселяв у представників молодого покоління, віру та впевненість у себе, допомагав знайти свій шлях у житті.

12:54 04.10.2019

Здобули перемогу у суперфіналі

Днями  у місті  Хмельницький пройшов суперфінал відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового, в якому взяли участь 19 сольних учасників та шість гуртів. Мистецький проєкт «Грай, музико моя!» є даниною пам’яті та визнанням цінності творчого доробку композитора, поета, музиканта і співака, народного артиста України Миколи Мозгового. Чемеровеччину на конкурсі представляла активна учасниця художньої самодіяльності громади Крістіна Станіславська, художній керівник Свіршковецького сільського будинку культури. Пишаємося, що представниця саме нашої громади увійшла до суперфіналу, була нагороджена дипломом і кубком суперфіналіста. Тож побажаємо Крістіні нових творчих злетів та подальших перемог!

16:52 03.10.2019

Ремонт на лінії електропередач

Сьогодні працівники Чемеровецького  районну електричних мереж  працювали в селі,  де провели ряд заходів для уникнення аварійних та небезпечних ситуацій. Біля приміщення Криківської школи гілля  старого дерева проросло поміж лініями електропередач, що стало небезпечним для перехожих та для забезпечення безперебійної роботи електромережі. З допомогою автовишки дерево зрізали, провели необхідні ремонтно-налагоджувальні роботи. Також електрики  замінили одну із електроопор.

16:39 03.10.2019

З метою упорядкування господарських відносин та наповнення бюджету

 В ході проведеної інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, які стали комунальною власністю селищної ради, виявлено, що частина з них використовується без належно-оформлених правоустановчих документів, а відтак селищний бюджет недоотримує певну суму податкових надходжень. Сьогодні в залі засідань селищної ради працювала  комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради.    Після аналізу та конструктивної розмови з землекористувачами комісією прийнято рішення про напрацювання актів з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища. Після їх підписання та затвердження буде підготовлено договір про добровільне відшкодування збитків.

16:38 03.10.2019

На вулицях Крикова працював грейдер

Сьогодні  спецтехніка КП «Комунсервіс» працювала по  вулицях Надзбручанській та Богдана Хмельницького. Грейдером проведено вирівнювання дорожнього  полотна. Після роботи техніки проїзд  дорогами став кращим та безпечнішим.

16:35 03.10.2019

Круглий стіл на тему «Насильство та жорстокість: реалії сучасності»

Сьогодні у залі засідань селищної ради учасники круглого столу активно обговорювали важливі питання організації безпечного освітнього простору в закладах освіти та розробляли можливі варіації загальної стратегії протидії булінгу в закладах освіти. У засіданні, на якому головувала заступник селищного голови Юлія Повар, взяли участь спеціалісти відділів з питань соціальної політики і освіти, молоді та спорту, установи «Інклюзивно-ресурсний центр» селищної ради, Чемеровецького районного сектору Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області, відділу «Чемеровецьке бюро правової допомоги», начальник сектору превенції Чемеровецького відділення поліції. Учасники зібрання обговорили та визначили  спільні заходи інформування населення щодо протидії домашньому насильству, основну частину яких заплановано реалізувати  в рамках проведення акцій «Я МАЮ ПРАВО!» та «16 днів проти насильства».

16:29 03.10.2019

Повторне визначення індивідуальних потреб отримувачів соціальної послуги

Соціальні робітники відділу з питань соціальної політики забезпечують  обслуговування у населених пунктах об’єднаної громади 440 осіб. Відповідно до визначених правил, послуги надаються згідно складених  індивідуальних планів, які формуються за результатами  обстеження та огляду умов проживання.  Один раз в півроку фахівці повторно визначають індивідуальні потреби. На сьогодні  переглянуто та пролонговано індивідуальні плани уже для  68% осіб, що перебувають на обслуговуванні. В разі зміни групи рухової активності укладено додаткові угоди до діючих договорів.

15:52 02.10.2019

У новий навчальний рік – з новими книгами

Вчора працівники  центральної бібліотеки для дітей організували для своїх активних читачів черговий захід та «познайомили» їх новинками, які надійшли до книжкового фонду. Діти з великим інтересом вивчали новинки,  ділилися своїми літературними вподобаннями, розповідали, як знаходять час на читання. До уваги користувачів було представлено кілька книжкових – інсталяцій та яскрава фотозона, де діти мали змогу зробити селфі з книгою.

15:48 02.10.2019

Заходи водо забезпечення жителів громади

В селах Свіршковецького старостату активно ведуться роботи по забезпеченню жителів водопостачанням. Зокрема, в селі Свіршківці завершено прокладання водопровідної магістралі по вулицях Лісовій та Українській, змонтовано труби та підключено водорозподільчі колодці. Вже сьогодні мешканці мають  можливість провести підключення до центрального водопостачання. Тим часом в селі Залісся тривають роботи з будівництва водонапірної свердловини. З передбаченої  проектом глибини  на 150 метрів уже прокладено – на 126. Будівельні роботи ведуться під постійним контролем та технічним наглядом фахових спеціалістів.

15:33 02.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь