A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Весняні толоки тривають

В селі Сокиринці працівники старостату,  закладів культури та відділу соцполіки селищної ради взялись впорядковувати територію біля адміністративної будівлі. Сьогодні прибирали клумби.

16:14 28.03.2024

Благоустрій кладовища

Традиційно до Великодніх свят здійснюється впорядкування громадських територій у населених пунктах громади. Сьогодні жителі села  Чагарівка Летавського старостату зібрались прибрати територію місцевого кладовища.

16:12 28.03.2024

Проводиться відновлення водопостачання

Сьогодні в селі Чагарівка Летавського старостату працівниками комунального підприємства «Комунсервіс» проводились роботи по відновленню водопостачання. Проведено заміну глибинного насоса та застарілих труб. Матеріали придбано за бюджетні кошти.

16:09 28.03.2024

Нарада з діловодами

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулась чергова нарада із діловодами загального відділу за  головуванням керуючої справами Жанни Народовець. На порядок денний винесено питання: організація звіряння даних персонального обліку військовозобов’язаних у старостинських округах з даними другого відділу Кам'янець-Подільського  РТЦК та СП та підготовка до перевірки обліку і мобілізаційної роботи в селищній раді другим відділом Кам'янець-Подільського  РТЦК та СП, деякі питання реєстрації нотаріальних дій, участь внутрішньо переміщених осіб у грандових проєктах, підготовка біографічних відомостей про загиблих військовослужбовців громади для архівних установ та інше.

16:59 27.03.2024

На допомогу військовим

 Вчора учні Жердянського ліцею долучилися до виготовлення маскувальних сіток для потреб ЗСУ. Маскувальна сітка буде відправлена адресною посилкою воїнам-односельчанам.

16:56 27.03.2024

Продовжуємо допомагати військовим

 Сьогодні в Летаві працівниками сільського Будинку культури та бібліотеки завершено плетіння маскувальної сітки. Маскувальний засіб буде відправлено адресно військовослужбовцям-односельчанам.

08:36 27.03.2024

Біляни знову організували збір коштів

 Біляни знову організували збір коштів на потреби ЗСУ. Цього  разу  було зібрано 40075 грн. Не залишилась осторонь і місцева церква, яка додала у спільну скарбничку ще 5 000 грн., і так 45075 грн. - це не мало. Не роздумуючи, вирішили на цей раз придбати дрони. Вчора, 25.03.2024 року, наші бойові дрони відправлено на Схід.

08:34 27.03.2024

Дрони помсти вже на передовій

 «Дрони помсти» - так назвали кугаєвчани п’ять дронів, придбаних за зібрані у селі кошти.  По одному за кожного загиблого земляка. Днями зброю було передано військовим, котрі в свою чергу надіслали фото з подякою помічникам – волонтерам.

08:26 27.03.2024

Рокам ніколи пам'яті не стерти

 В населених пунктах громади відбуваються заходи з нагоди 80-річчя визволення від нацистських загарбників. 25 березня було звільнено село Кугаївці. Жителі Кугаєвецького старостату зібрались біля Братської могили вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні односельчан. Згадали  5-ох героїв- кугаєвчан, які загинули від рук російського агресора у війні, що триває зараз.

08:20 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь