A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відкриття об’єднаного Центру надання адміністративних послуг

Дата: 29.12.2017 14:30
Кількість переглядів: 1242

Фото без опису

29 грудня в Чемеровецькій селищній раді відкрився новий Центр надання адміністративних послуг, участь у створенні якого взяли українські та шведські партнери. Усі мешканці  Чемеровецької об’єднаної  територіальної   громади та Чемеровецького району  отримали доступ до адмінпослуг:  реєстрація майна, бізнесу, мешканців, нерухомості, земельні, паспортні, послуги дозвільного характеру, соціальні послуги та блок місцевих послуг (видача довідок).

Допомогу в інституційному створенні ЦНАПу, ремонті, оснащенні Центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням громаді надала Програма «U-LEAD з Європою . Саме у ЦНАПі Чемеровецької селищної ради  працюватимуть 4 адміністратори на віддалених робочих місцях, жителям громади  не потрібно буде долати десятки кілометрів. Усі працівники,  пройшли навчання з підвищення кваліфікації, спеціально розроблене експертами Програми.

Гостями урочистого відкриття ЦНАПу стали представники Посольства Швеції в Україні, представники   програми «U-LEAD з Європою», Хмельницької обласної ради, Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування, Чемеровецької районної державної адміністрації, Чемеровецької районної ради.

Сусанна Делланс, керівник початкової фази по покращенню якості місцевих послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» у своїй вітальній промові зазначила: «Нам приємно, що новий Центр створено, враховуючи шведський досвід надання зручних та доступних адміністративних послуг. Впроваджена модель ЦНАП є гнучкою та максимально адаптованою до поточних потреб громади. Ми впевнені, що і якість надання адмінпослуг населенню буде на високому рівні».

Юрій Войтов, перший заступник селищного голови Чемеровецької селищної ради, подякував Програмі «U-LEAD з Європою» за допомогу та зазначив, що головна мета створення такого Центру – це ефективна робота з метою надання швидких та якісних адміністративних  послуг кожному мешканцю громади.

Напередодні відкриття ЦНАПу були проведені заходи з інформування жителів громади про особливості роботи ЦНАПу, його переваги, права та обов’язки працівників та споживачів послуг. ЦНАП доступний для людей з інвалідністю. В приміщенні обладнаний дитячий куточок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь