A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Придбано дрони для земляків-захисників

 За зібрані жителями Шидловецького старостату кошти придбано два дрони, один з яких адресно уже передано військовослужбовцю, місцевому жителю, який несе службу по обороні наших східних рубежів. Нехай цей пристрій спрятиме в успішному виконанні бойових завдань.

09:27 19.03.2024

Ще +3 дрони для ЗСУ з Бережанки

 Жителі села Бережанка активно включились у збір коштів на поповнення арсеналу технічних пристроїв для наших захисників. Упродовж тижня зібрано кошти на придбання  трьох дронів, які буде відправлено у військові частини.

09:23 19.03.2024

Адресна відправка на передову

 Необхідний для військових інвентар, придбаний за кошти селищної ради, набір інструментів для ремонту техніки від інвестора – «Аграрної компанії 2004» та гостинці від односельчан(смаколики домашнього приготування)   відправлено  адресно «Новою поштою» для військовослужбовців із Шидловецького старостату. Окремі посилки уже прибули за призначенням. Військові щиро вдячні землякам за підтримку.

09:08 19.03.2024

Висадили саджанці липи

 Весна – час озеленення територій. В минулу суботу пасічники-любителі села Кугаївці накопали понад 200 саджанців липи та висадили їх біля старого черешневого саду.

17:18 18.03.2024

Старостати виготовляють маскувальні сітки

      У старостинських округах волонтери продовжують плетіння маскувальних сіток для потреб ЗСУ. Завершено плетіння сіток в Сокиринцях, Бережанці, Крикові та Слобідці-Смотрицькій. Нехай маскування збереже наших захисників та техніку від ураження.

17:16 18.03.2024

«Золото» змагань у чемеровецької боксерки

 З 11 по 17 березня у місті Вінниця проходив Чемпіонат України з боксу серед юніорів та юніорок-2024. Змагання були приурочені пам’яті загиблих під час війни боксерів та тренерів. У фінальних поєдинки серед юніорок, які відбулися 16 березня, у вазі 54 кг «золото» змагань та право представляти Україну на Чемпіонаті Європи  виборола  наша спортсменка Вікторія Росецька, яка представляла Хмельниччину.

16:56 18.03.2024

Зі святом, шановні комунальники!

 Щорічно у третю неділю березня ви відзначаєте своє професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Ви працьовиті, відповідальні, старанні, професійні та віддані своїй справі, і вдень і вночі ви робите усе можливе для надання мешканцям наших населенних пунктів необхідних послуг.

08:40 17.03.2024

Питання водозабезпечення під контролем

 Безперебійне водопостачання та забезпечення якісною питною водою – дуже важливе питання. У багатьох населених пунктах громади сільські водомережі зношені, тому час від часу виникають пориви та необхідність проведення ремонтних робіт на проблемних ділянках. Саме з цією метою селищною радою придбано водопровідні труби різного діаметру, які будуть використані для планових  ремонтів та у непередбачуваних ситуаціях. Днями 2,5 км таких труб завезено у Білу, 0,8 км – у Красноставці, 1,5 км закуплено та найближчим часом буде завезено у Кочубіїв. Заплановані заходи триватимуть.

15:35 15.03.2024

Господарські роботи у Кугаївцях

 У селі сьогодні старостою Олександром Гуралем організовані та активно проводилися роботи з благоустрою. Техніка та працівники  ПП"АВС-Агро"  впорядковували територію біля стадіону. Видалили два великих аварійних дерева, що нависали над трибунами, та прибирали гілля. Проводилася заготівля паливних дров уже на майбутній опалювальний період.

15:33 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь