A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«За український рідний край боєць боровся кожний»

Дата: 22.09.2017 15:07
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

22 вересня  в Чемеровецькій центральній бібліотеці для дітей з нагоди відзначення Дня партизанської слави   було проведено медіа-годину спомин: « За український рідний край боєць боровся кожний».  Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися.

      У Другій Світовій війні  самовіддані патріоти Чемеровецького району, як і решта наших співвітчизників, показали всьому світові небачений героїзм та велич духу українського народу. Ніхто тоді не шкодував свого життя, відстоюючи рідну землю. Вони боролися за Батьківщину, за світле майбутнє заступних    поколінь.    Згадуючи таких людей і доблесні їхні справи, маємо завжди пам’ятати, що партизанський рух, як і все пов’язане з минулою війною – це вічно жива історична пам’ять, яка повинна вчити повазі до минулого та виховувати почуття патріотизму не гучними гаслами, а ділом.  

       Перед очима наших гостей предстали постаті героїв-партизан, які в лихоліття фашистської окупації піднялися на боротьбу. Це Й. Протоцький, К. Гаврисінський,Т. Тоскалюк,  Й. Сирваровський,  В. Кравцов та багато інших. Ніхто не залишився байдужим після перегляду документальних і художніх відео-фрагментів.Читачі познайомились з матеріалами, представленими на літературному перегляді «Поки горить свіча, не згасне  пам'ять про подвиг, славу і відчуття».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь