A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«Живі книги» у Чемеровецькій бібліотеці

Дата: 26.04.2018 16:35
Кількість переглядів: 772

Фото без опису

В центральній бібліотеці відбулася акція «Жива бібліотека», відвідувачі якої мали унікальну можливість спілкування, адже в ролі «живих книг» себе вперше спробували представники місцевої влади  та депутатського корпусу селищної ради.

Поспілкувавшись з читачами бібліотеки в незвичному форматі, голова Чемеровецької об’єднаної територіальної громади Олександр Собань поділився враженнями: «Для мене це був цікавий досвід. Питання обговорювалися різні, мені було цікаво почути зворотній зв’язок, адже це не просто виступ перед людьми, а жива розмова».

Депутати Чемеровецької громади Сергій Сльота,  Ігор Поплавський , директор комунального  підприємства «Комунсервіс» мали свіжі новини для читачів, адже «Жива бібліотека» відбулася одразу після сесії селищної ради.

Член громадської організації «Громадської спілки учасників АТО» Віктор Пашненко відмітив, що депутати згідні підтримувати учасників АТО, допомагати їм у вирішенні питання з виділення земельних ділянок для будівництва.

Вікторія Довгаль після читання «живих книг» розповіла: «Я дізналася у депутатів, що отримують люди в результаті децентралізації, які позитивні зміни відбулися в смт. Чемерівці, що планується зробити в поточному році. Хочу відзначити, що голова громади і депутати готові до діалогу з громадою і будуть прислухатись до нашої думки».

Як зауважила директор бібліотеки Марія Кульпінська: «Захід організовано з метою підвищення обізнаності громадян щодо актуальної реформи місцевого самоврядування. Він проведений в рамках Проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Результати і враження учасників «Живої бібліотеки» спонукають проводити подібні заходи  у бібліотеці і надалі».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь