Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Участь у Всеукраїнському саміті лідерів учнівського самоврядування

Дата: 14.05.2018 16:36
Кількість переглядів: 709

Фото без опису

На початку травня 2018 року в Міжнародному державному центрі «Артек» (Пуща-Водиця, м. Київ) відбувся Саміт проактивних «Б.У.М.» – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.», організований Міністерством молоді та спорту України, Українською Академією Лідерства в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Київською обласною державною адміністрацією та за програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Захід проводився для молоді, яка прагне розвивати себе та суспільство, налагоджувати зв’язки з активними людьми зі всієї України.

Унікальна платформа зібрала близько 800 активних учасників віком від 15 до 18 років із усіх куточків України. В числі учасників від Хмельницької області Чемеровецьку селищну раду представляла учениця Чемеровецького НВК №2 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія», голова лідер учнівського самоврядування Юлія Домбровська.

Програма заходу поєднувала три блоки - «Бажай», «Удосконалюй», «Мотивуй», під час яких проводилися лекції та воркшопи провідними експертами України з освіти, бізнесу, маркетингу, громадської діяльності тощо.

Саміт надав можливість учасникам не тільки здобути нові знання, але й познайомитися з ініціативною молоддю з інших регіонів України, щоб в подальшому разом творити зміни як на локальному, так і на національному рівнях. Для підтримки ефективного зв’язку з учасниками та між ними було створено онлайн-спільноту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь