A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ ПОЧАВСЯ НАБІР ДОБРОВОЛЬЦІВ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ СПІЛЬНОГО ПРОЕКТУ ПОЛІЦІЇ І ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ «СОЦІАЛЬНІ ПЕРЕМОВНИКИ»

Дата: 25.05.2018 08:38
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

У Хмельницькій області з 10 до 25 травня триватиме набір бажаючих взяти участь в реалізації спільного проекту поліції, громадських організацій та територіальних громад під назвою «Соціальні перемовники».

Розробляти та втілювати проект у життя його ініціатори з Головного управління Національної поліції Хмельницької області та громадської організації «Агенція сталого розвитку» почали ще наприкінці минулого року. Ідею представили на конкурсі під назвою «Безпечна громада — спільний інтерес, спільна відповідальність», і в результаті він став переможцем серед понад сотні претендентів на перемогу з усієї України.
Кілька місяців тривала робота над підготовкою до реалізації і врешті практична частина проекту стартувала.
Упродовж 15-ти днів будь-який бажаючий громадянин віком від 18-ти років, який вважає, що впорається з вирішенням некримінальних конфліктів у територіальних громадах і згоден час від часу працювати на добровільних засадах на благо своєї тергромади, може подати заявку та безкоштовно пройти спеціальний курс навчання.
Заявка подається шляхом заповнення спеціальної анкети за посиланням goo.gl/EXAavT.
У програму навчання входитимуть різноманітні дисципліни, серед яких юриспруденція, конфліктологія, мистецтво комунікації та ведення перемовин тощо. Навчатимуть майбутніх соціальних перемовників як досвідчені працівники поліції, так і найкращі фахівці з інших профільних галузей.
До речі, інститут соціальних перемовників успішно діє у більш ніж у 20 країнах світу. А от в Україні Хмельницька область стала першою, де впроваджуватиметься така практика.
Планується, що соціальні перемовники будуть такими собі місцевими помічниками дільничного і працюватимуть на упередження серйозних конфліктів та правопорушень. Майбутні перемовники пройдуть спеціальний навчальний курс, який включатиме основи юридичних знань, психологію та мистецтво комунікації. Перші цивільні помічники дільничних цього року з’являться в Маківській, Меджибізькій та Старосинявській об’єднаних територіальних громадах.

Посередник між поліцією й громадою. На Хмельниччині з’явиться інститут соціальних перемовників


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь