A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Чемерівці-місто, де тебе чекають!

Дата: 04.06.2018 14:11
Кількість переглядів: 964

Фото без опису

Ще з самого ранку в Чемерівцях   розпочались святкування Дня міста. В 9.00 годині, біля Чемеровецької бібліотеки розпочало роботу літературне кафе «Book&кава», де усі бажаючі мали можливість посмакувати з кавою смачної, солодкої  випічки. Поступово свято перемістилось на Центральну площу та вулицю селища, там  проходили спортивні змагання з велоспорту, роллерспорту та забігу на дистанції.

Основні заходи та урочистості розпочались з відкриття оновлено Дитячої спортивної школи, яке відбулось за участі Народного депутат України Олександра Гереги та його дружини, співвласника мережі будівельних гіпермаркетів Епіцентр, директора Українського інституту досліджень екстремізму Галини Гереги. Модернізація спортивного комплексу,  ремонт та придбання обладнання відбулась саме завдяки їх небайдужості та сприянні розвитку спорту.

Наступним заходом приуроченим до Дня міста стало відкриття міського скверу. Почесну місію - перерізання стрічки, виконали нещодавно призначений очільник Хмельницьколї обласної державної адміністрації Вадим Лозовий та  Чемеровецький селищний голова Олександр Собань. Усі охочі можуть  відпочити тут на  оновлені ландшафтній зоні та за потреби, скористатись безкоштовним Wi-Fi, а на нововимощеній алеї переглянути надписи з назвами населених пунктів, які увійшли до об’єднаної територіальної громади.

Після урочистого покладання квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні свято урочистою ходою, у супроводі духового оркестру Хмельницької Національної академії прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, перемістилось до Парку відпочинку.

Відповідно до програми заходів  на  літній сцені у парку розпочалась офіційна частина заходу  привітанням керівників, делегацій, запрошених та нагородження номінантів, переможців конкурсу.

Гарного настрою та приємних вражень додали учасникам художні номери народного ансамблю пісні і танцю факультету мистецтв Хмельницької гуманітарної – педагогічної академії «Співуче джерело».

Паралельно до програми на сцені працювали концертні майданчики, де виступали  народні аматорські фольклорно-етнографічні колективи «Берегиня» с.Біла та  «Джерело» с.Демківці, Жердянські «Мальви» та «Летавчанка» села Летава. Крім того, працювала польова кухня та можна було посмакувати дирунами та варениками

Не залишив нікого байдужим  виступ зіркового гостя, учасника шоу «Україна має талант» Олександра Кварти. Позитивних емоцій усім, хто святкував День Чемірівців додали бармен-шоу, виступи театру вогню «SCORPIUS» та святкова дискотека з пінним – шоу.

Проте, основною фієрії святу додав виступ рок-гурту «Друга ріка».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь