Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Переможці оголошених номінацій до Дня міста

Дата: 04.06.2018 14:34
Кількість переглядів: 1047

Фото без опису

В ході підготовки до святкування Дня міста Чемерівців селищна рада анонсувала досить численний перелік номінацій та конкурсів. Отож, підводимо підсумки та оголошуємо наших переможців.

У параді дитячих візочків «Чемеровецький Disney» І місце здобув Остап Гуменюк, ІІ – Маргарита Тереховська, ІІІ місце виборола Іларія Барило. В номінації «Багатодітна сім’я» нагороджено родину Когут, в  якій подружжя Наталії та Олександра виховують трійко дітей -  Вероніку, Артема та Дмитра.

Віктор Малюк – «Наймолодший житель», Улановський Антон Михайлович – «Найстарший житель». Найбільш численним на переможців став ініційованого в цьому році конкурсу українських вінків «Краса і традиції сплелись воєдино» де І місце добула Віка Умнова, ІІ місце між собою розділили Юля Драпата та   Уляна Чорпіта, на ІІІ місце заслуговували роботи відразу  п’яти учасниць, серед яких, Олександра Чоп’як, Люба Фурліт та сестри Надія, Марія, Вероніка Демчишині.

Також на святі відзначили цінними подарунками родини учасників АТО – Пашненко Віктора та Пашненко Володимира. Відразу з весільного рушника на святкову сцену завітали молодята  - Деревянко Вадим та Ольга, які стали переможцями номінації «Молоде подружжя», розділили радість святкування золотого весілля з учасниками заходу родина Яніни та Миколи Лупійчуків. Цьогоріч, кращою трудовою династією визнали родину славних хліборобів неодного покоління – сім’ю Вінярських.

В ході організації свята програму доповнено новими номінаціями, зокрема,  «Майстер на всі руки», в якому перемогу отримали три чемеровецьких умільці – Петро Вовк, Іван Похно та Олег Сухар,  «Найкреативніший кондитер»  - Оксана Бистраківська, кондитерські вироби якої, вже другий рік поспіль смакують учасники святкування. Не марними стали старання жителів будинку по вулиці Героїв майдану, 4, оскільки здобули перемогу у конкурсі «На кращу прибудинкову територію», Тетяна Чайчук стала кращим садово-ландшафтним дизайнером Чемеровець. Самим майстерним  у номінації «Кращий майстер Body Art» визнали Ігора Мельника. Василь Свято, який організовував та супроводжував  своїм талантом не одне свято, став презером  конкурсу «Найсвятковіше прізвище».

Сьогодні ми радієм за спортивні перемоги та здобутки юної боксери – Олександри Джигун, яка своєю майстерністю славить наше селище на міжнародному рівні і є  переможцем номінації «Спортивний прорив» . Новий конкурс «Фанати книги» довелось розділити на дві номінації, у дорослій віковій категорії найбільшу кількість книг перечитали Марія Адамчук та Володимир Кропельницький, серед юних читачів Ліля Кравцова та Яна Надолін.

Завдяки підтримці інвесторів та приватних підприємців усі учасники конкурсів та номінацій отримали призи та подарунки.

Чемеровецька селищна рада  висловлює щиру подяку представникам громадської приймальні Народного Депутата України Олександра Гереги, керівнику ВКФ «Славутич» Олександру Варуку, приватним підприємцям, зокрема Людмилі Батюк, Василю Волошину, Лілії Присяжнюк, Руслану Мельнику, Василю Драпатому, Інні Великій – Атаманчук, Миколі та Володимиру Барбарукам, Тетяні Олійник, Любові Шерман, Тетяні Радішевській, Лесі Кисловій, Василю Кучеру, Нелі Семенюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь