A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Ювілей Чемеровецької музичної школи

Дата: 12.06.2018 17:01
Кількість переглядів: 683

Фото без опису

Для Чемеровецької  дитячої  музичної  школи  2018 рік став ювілейним, їй виповнилося 50 років. Розділити радість свята з творчим колективом та юними вихованцями закладу прийшло чимало шанувальників мистецтва.

12 червня у святково вбраному залі  центру культури дозвілля та мистецтва  Чемеровецька  дитяча музична школа радо вітала свою велику родину викладачів, учнів із півстолітнім ювілеєм. З вітальним словом до ювілярів звернулися Чемеровецький селищний голова Олександр Собань,  представники Чемеровецької районної державної адмістрації та районої ради, начальник відділу культури та туризму Світлана Ромах, також до привітань приєдналися головний лікар району Іван  Лаврентьєв,  дирекція НВК №1  та адміністрація Чемеровецького медичного коледжу.

Привітали колектив викладачів почесні гості: з завідуюча сектором з питань культури, мистецтва навчальних закладів та туризму управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Світлана  Цимбалюк  та заступник директора Хмельницького  обласного науково - методичного центру культури і мистецтв Таїсія Стан.

Під час святкового концерту неодноразово відзначалася вагома роль дитячої музичної школи в естетичному вихованні дітей та розвитку духовності Чемеровецького району. З гордістю згадували ветеранів школи та молоде поповнення викладачів, творчий колектив, який постійно працює над вдосконаленням викладацької майстерності, а також талановитих учнів, якими пишається школа.

Свої вміння й таланти демонстрували учні та викладачі. Розмаїття репертуару музичних інструментів, хореографічних постановок, творчих колективів стало підтвердженням того, що школа має перспективи розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь