Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Чемеровецька громада – спортивна громада

Дата: 03.08.2018 18:18
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

Сьогодні команда Чемеровецької селищної ради взяла участь у обласних спортивних змаганнях серед голів сільських та селищних рад , голів і старост об»єднаних територіальних громад, що були  вперше організовані Хмельницькою обласною організацією Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та проходили на території Гуменецької ОТГ. Програма  передбачала змагання з волейболу та футзалу, а також відбулися турніри з шахів, шашок, настільного тенісу, штовхання гирі та дартсу.

Наша збірна  мала достойні досягнення практично в усіх видах спорту і як результат вибороли чисельну кількість медалей. Зокрема, наші спортсмени привезли додому три Дипломи за І місце(теніс настільний та шашки серед жінок, більярд серед чоловіків), чотири Дипломи за ІІ місце(шахи, більярд та теніс настільний серед чоловіків та дартс серед жінок) та Диплом за ІІІ місце з фут залу.

       Усією громадою щиро вітаємо наших спортсменів - в.о. старости села Кочубіїв Ірину Кузик, в.о. старости сіл Почапинці та Садове Віталія Загороднього, в.о. старости села Степанівка Івана Мельника, в.о. старости села Жердя Володимира Дюка з перемогою. А керівництво громади висловлює нашим спортсменам вдячність за те, що достойно представили Чемеровецьку об»єднану територіальну громаду у обласних змаганнях. Нових Вам успіхів і перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь