A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Завершено обстеження закладів освіти селищної ради до нового 2018/2019 навчального року

Дата: 27.08.2018 10:41
Кількість переглядів: 517

Відвідинами навчально-виховних комплексів  №1 та №2 селища Чемерівці, у четвер 23 серпня, завершено обстеження закладів освіти  з  метою  перевірки  стану  готовності  до  2018-2019 навчального  року  та  осінньо-зимового  періоду. Основним спільним завданням на сьогодні для кожного вчителя та працівника відділу освіти, молоді та спорту  є створення Нової Української Школи, у якій буде приємно навчатись, яка даватиме учням не тільки знання,  а й вміння застосовувати їх у житті.  В цоьму році до навчальних закладів прийде 175 першокласників, проти  159,    в 10-х класах згідно планової мережі буде навчатися 90 школярів, проти  74 у 2017-2018 навчальному році.

Першокласники у 2018-2019 навчальному році розпочинають вчитися за новим Державним стандартом початкової освіти. З цією метою усі вчителі перших класів пройшли навчання за відповідною програмо,  за участі підготовлених тренерів. Крім того, за кошти освітньої субвенції  придбано комп’ютерну техніку, одномісні парти для першокласників, дидактичні матеріали для кабінетів початківців та мультимедійні комплекси для кабінетів природничо-математичного напряму.

 За результатами огляду закладів освіти визначено, що керівники та учителі приклали зусилля, щоб дійсно змінити те середовище, де перебуває дитина. Усі школярі мають змогу навчатися в просторих сучасних відремонтованих кабінетах. Оновлено  технологічне обладнання, кухонний та столовий посуд, встановлено витяжні конструкції. Проведено капітальні ремонти шкільних їдалень, харчоблоків  та санвузлів. Для безпечної організації харчування школярів здійснено дослідження води в навчальних закладах працівниками Хмельницького обласного лабораторного центру.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь