Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Урочисте закриття Олімпійського тижня

Дата: 14.09.2018 12:43
Кількість переглядів: 783

Фото без описуВиховувати молодь у дусі патріотизму, поширювати олімпійські цінності дружби, майстерності і поваги в усьому світі – це важливе завдання для кожного вчителя фізичного виховання. Сьогодні  діти та підлітки мають зрозуміти, що без спорту, без фізичних вправ не можливо досягти високих результатів у будь-якому виді діяльності, адже  спорт – це здоров'я .

На Центральній площі Чемеровець відбувся захід з нагоди урочистого закриття Олімпійського тижня. Усі присутні мали можливість прийняти участь у  ранковій гімнастиці fitness «Wake up» у супроводі   тренера з фітнесу  міжнародного рівня  Катерини Коруняк .

Гарною традицією стало нагородження  тренерів, вчителів, команд учнів із закладів освіти, студентської молоді за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту.

Яке ж свято спорту без змагань? Так, і цьогорічне свято не могло відбутися без легкоатлетичного марафону, в якому взяли участь учні Чемеровецького НВК №1 та НВК №2, студенти Чемеровецького медичного коледжу, представники організацій містечка. Переможці були відзначені грамотами та призами.

Свято закінчилося. І всім нам не залишається нічого іншого, окрім того, як чекати з нетерпінням наступного року, в якому ще один тиждень стане «ОЛІМПІЙСЬКИМ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь