A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Офіційний прийом європейських гостей у Чемеровецькій громаді

Дата: 27.09.2018 17:53
Кількість переглядів: 498

Наступного дня після участі у  п’ятому засіданні Робочої групи Комітету регіонів ЄС – Україна у Києві представники делегації міста Зарасай Литовської республіки – мер Зарасайського районного самоврядування Ніколаюс Гусевас і його радник Арвідас Вейшкра з офіційним візитом прибули у Чемеровецьку об»єднану територіальну громаду.  Вітання литовської делегації розпочалося   за традицією – запашним короваєм, а  також урочистим підняттям державного прапора Литовської Республіки  перед адмінбудівлею селищної ради та виконанням Гімну Литовської Республіки духовим оркестром Чемеровецької музичної школи.

З вітальним словом від територіальної громади доєвропейських гостей звернувся  селищний голова Олександр Собань. Ніколаюс Гусевасу своїй промові подякував за запрошення відвідати Чемеровеччину, і висловив впевненість у успішній майбутній співпраці. Керівництво громади, району та почесні гості по завершенні заходу поклали квіти до Пам»ятника Героям Революції гідності на центральній площі селища та вшанували пам»ять полеглих борців за незалежність України.

Після урочистостей у залі засідань селищної ради представники місцевого самоврядування Литовської республіки познайомилися з виконавчим апаратом селищної ради, одержали  інформацію про діяльність виконкому та депутатського корпусу, про досягнення та здобутки громади з часу створення  та про бачення перспектив на майбутнє.  Кульмінаційним моментом офіційної зустрічі стало  урочисте підписання  селищним головою Олександром Собанем та мером Ніколаюсом Гусевасом Протоколу про наміри щодо співпраці між Зарасайським районним самоврядуванням Литовської  республіки та Чемеровецькою об»єднаною територіальноюгромадою України. На завершення зустрічі сторони обмінялися пам»ятними подарунками. Литовські гості повезуть на батьківщину, окрім приємних вражень від перебування у нас, виготовлений викладачами художньої школи герб міста Зарасай та комплект книг про Україну, Хмельниччину та Чемеровеччину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь