A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Ознайомлення литовської делегації з закладами освіти громади

Дата: 27.09.2018 18:14
Кількість переглядів: 632

Фото без описуПід час перебування у червні поточного року в рамках ініціативи «Рівний – рівному» делегації від Чемеровецької громади у литовському місті Зарасай, ми мали можливість ознайомитися з організацією навчально-виховної процесу у місцевих закладах освіти. Тому європейські партнери з інтересом відвідали наші загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади. Презентуючи Чемеровецький НВК №1,  його директор  Тіна Собань розповіла про великий інтерес учнівського загалу до інформації про Європейську країну Литву, яку школярі  мають можливість почерпнути в ході проведення у закладі Тижня Литовської Республіки. Особливий інтерес у литовських гостей  викликала фотоекспозиція, підготовлена в ході реалізації учнівського проекту «Міст єднання». Директор ознайомила з уже втіленими у життя планами та завданнями, що стоять перед закладом  на перспективу в рамках Концепції «Нова українська школа». Мер Зарасайського районного самоврядування –   Ніколаюс Гусевас і його радник Арвідас Вейшкра  відвідали навчальні класи та поспілкувалися з учнями.

 Після цього представники місцевого самоврядування Литовської Республіки ознайомилися з умовами перебування, виховання та навчання дітей у Чемеровецькому дошкільному закладі №2 «Червона калина». Це для них було досить цікаво, тому що дитячих садочків у звичному для нас розумінні у Литві, наразі, немає. А також європейські гості відмітили створені комфортні умови для дітей та хороше матеріальне забезпечення закладу.

 Побували вони також  у Почапинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів, де сьогодні проводиться монтаж твердопаливних котлів з метою переведення закладу на більш ефективне використання бюджетних коштів на опалення. Перебуваючи у Почапинецькому старостаті Мер Зарасайського районного самоврядування Ніколаюс Гусевас і його радник Арвідас Вейшкра  ознайомилися з проведеними селищною радою та в.о. старости Віталієм Загороднім заходами з благоустрою та утримання  місцевих сільських просторів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь